Ugotuj książkę: Skórki ziemniaczane z pancettą i mieszanymi ziołami

Ugotuj książkę: Skórki ziemniaczane z pancettą i mieszanymi ziołami
Ugotuj książkę: Skórki ziemniaczane z Pancettanem i mieszanymi ziołami to bezglutenowe i przyjazne dla fodmap hor d ' oeuvre. Na 1,86 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 447 kalorii, 17g białka, oraz 28g tłuszczu. Ten przepis służy 10. Mieszanka i / lub ostry ser cheddar, pancetta, oliwa z oliwek, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Ugotuj książkę: soczewica z pancettą, Ugotuj książkę: komosa ryżowa z ziołami Chimichurri, oraz Ugotuj książkę: makaron zapiekany z Radicchio, gorgonzolą i pancettą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Umieść ziemniaki na blasze do pieczenia i natrzyj olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Cienki-Cienki-
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
3
Piec do miękkości po przekłuciu nożem do parkowania, 55-60 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
4
Wyjąć z piekarnika; odstawić, aż ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć. Obniżyć temperaturę pieca do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
5
Pokroić każdy ziemniak na pół wzdłuż, i użyć małej łyżki, aby zgarnąć się wnętrzności, pozostawiając około ¼ cala granicy dookoła. Zarezerwuj wnętrze do innego użytku. Pokrój każdą skorupę ziemniaka na pół ponownie wzdłuż, w sumie 32 kliny.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
6
Na średniej patelni, gotować pancetta na średnim ogniu, często mieszając, aż po prostu zaczyna się brązowy i chrupiące, 9-10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Zdejmij z ognia; użyj łyżki szczelinowej, aby przenieść pancetta do odsączenia na papierowych ręcznikach. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
8
Masło rozpuścić w małym rondelku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
9
Posmaruj każdy klin ziemniaka masłem; posyp mieszanką ziołową. Przykryć każdy klin z ½ łyżeczki pancetta i trochę więcej mieszanki ziół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
10
Posypać pozostały Cheddar i ser fontina na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
16 Plasterków Sera Fontina16 Plasterków Sera Fontina
Świeże Gałązki Koperku Lub Estragonu (opcjonalnie)Świeże Gałązki Koperku Lub Estragonu (opcjonalnie)
11
Piec, aż ser topi się i ziemniaki są podgrzewane przez, 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
12
Wyjąć z piekarnika; podawać na gorąco.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia6
Magazyn