Ugotuj książkę: polędwiczki w świeżej skórce ziołowej
Ugotuj książkę: polędwiczki w świeżej skorupie ziołowej mogą być tylko skorupą, której szukasz. Na 8,77 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 60% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1581 kalorii, 195g białka, oraz 69g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz szalotkę, bułkę tartą, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Ugotuj książkę: cytrynowy placek z kurczaka z pietruszką ciasto biszkoptowe, Ugotuj książkę: trawa ziołowa Salsa, oraz Ugotuj książkę: ziele zielone Ceviche z ogórkiem.
Instrukcje
Najpierw zrób skorupę ziołową. Ubij masło w misce, aż będzie kremowe, a następnie ubić w bułce tartej, liście estragonu, liście bazylii, liście trybuli i szalotka. Doprawić solą i pieprzem.
Rozprowadzić mieszaninę między dwoma arkuszami wosku lub papieru pergaminowego i schłodzić w lodówce przez co najmniej 1 godzinę przed użyciem.
Wrzucić bakłażany, cukinię i pomidory w połowie oliwy z oliwek.
Rozgrzej patelnię, dodaj warzywa i gotuj na małym ogniu, okazjonalnie obracając się, aż będzie miękka, ale nadal twarda.
Tymczasem rozgrzać pozostały olej na patelni.
Dodać polędwiczki i gotować na dużym ogniu przez około 2 protokół z każdej strony, aż rumiane, następnie obniżyć ogień i gotować, obracając od czasu do czasu, przez 7-8 protokół, aż gotowane przez i przetargu. Rozgrzej brojlery.
Przełożyć wieprzowinę na patelnię z warzywami.
Umieść pasek skorupy ziół na wierzchu każdej polędwicy i broil, aż skorupa jest lekko rumiane.
W razie potrzeby owinąć uchwyt patelni w folię przed pieczeniem, aby chronić ją przed uszkodzeniem.