Ugotuj książkę: Penne z Mascarpone

Ugotuj książkę: Penne z Mascarpone
Ugotuj książkę: Penne z Mascarpone może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 694 kalorie. Ten przepis służy 4. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 31 mówi, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać masło, orzechy włoskie, parmezan, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ugotuj książkę: tosty francuskie Nadziewane Mascarpone, Ugotuj książkę: Czarne oliwkowe Mini bliny z różowym Mascarpone, łososiem i burakami konserwowymi, oraz Ugotuj książkę: PBJ dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Sos przygotowuje się w następujący sposób: w rondlu można podawać, roztopić bryłę masła i mascarpone. Musi tylko delikatnie podgrzać, a nie gotować. Do tej mieszanki włóż ugotowany i osuszony makaron obracaj go w kółko, dodając 2 lub 3 łyżki startego parmezanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MascarponeMascarpone
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodać kilkanaście łuskanych i grubo posiekanych orzechów włoskich.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Orzecha WłoskiegoKawałki Orzecha Włoskiego
3
Podawać więcej tarty osobno.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Magazyn