Ugotuj książkę: nadziewane bakłażany i cukinia w sosie granatowym

Ugotuj książkę: nadziewane bakłażany i cukinia w sosie granatowym
Ugotuj książkę: nadziewane bakłażany i cukinia w sosie granat może być tylko przystawką, której szukasz. Na $2.99 za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 395 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, bakłażany dla niemowląt, sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 22 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Bakłażany Nadziewane (Imam Bayaldi), Nadziewane bakłażany z nadzieniem jagnięcym, oraz Ugotuj książkę: Sałatka z pomidorów, granatów i sumaków dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Odciąć łodygi cukinii i zgarnąć miąższ za pomocą kornika.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
2
Odetnij łodygi bakłażanów, ale pozostaw zielone liście nietknięte—utrzymają bakłażana przed rozpadnięciem się, gdy ciało jest usuwane. Miarka się mięso za pomocą baller melona lub łyżki stołowej, a dopiero potem zdjąć zielone liście.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
MelonMelon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Melon BallerMelon Baller
3
Składniki farszu wymieszać. Warzywa nadziewamy do 3/4 pojemności i smażymy na złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
4
Wyłożyć szeroki, płaski rondel z plasterkami cebuli i pomidora. Ułożyć nadziewane warzywa na wierzchu i wlać 1/4 szklanki oleju do patelni. Doprawić solą i pieprzem, przykryć zawartość świeżo wyciśniętym sokiem z granatów (lub rozcieńczonym koncentratem z granatów) i dodać sok z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z GranatówSok Z Granatów
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
GranatGranat
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Doprowadzić do wrzenia i gotować pod przykryciem na najniższym ogniu przez około 5 godzin, aż zawartość będzie ciemnobrązowa i na dnie rondla pozostanie niewielka ilość gęstego sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje10
Ocena Zdrowia22
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn