Ugotuj książkę: kotlety schabowe z szalotką
Gotuj książkę: kotlety wieprzowe z szalotką może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 277 kalorii, 29g białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 1,66 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz gałązki tymianku, grubo zmielony pieprz, sól morską i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ugotuj książkę: kotlety schabowe duszone, Gotuj książkę: kotlety wieprzowe Tennessee Whiskey, oraz Ugotuj książkę: wieprzowina ze szczypiorkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na patelni rozpuścić 1 1/2 łyżki masła.
Dodać szalotki i gotować, często mieszając, na dużym ogniu przez 8-10 minut, aż złoty kolor.
Roztopić pozostałe masło na patelni.
Dodać kotlety i gotować na dużym ogniu przez 5 minut z każdej strony, lub aż gotowane przez i soki karmelizowane.
Doprawić solą morską i grubo zmielonym czarnym pieprzem.
Tymianek wymieszać z szalotką.
Kotlety podawać natychmiast z szalotką.