Gotuj książkę: Kimchi Gazpacho z krewetkami to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny zupa. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 35 kalorii, 2G białka, oraz 0g tłuszczu. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 59 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Udaj się do sklepu i odbierz ocet ryżowy, sól, pomidory i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni koreańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Ugotuj książkę: gazpacho Risotto z krewetkami czosnkowymi, Gotuj książkę: szybkie Kimchi, oraz Gotuj książkę: Gazpacho.
Instrukcje
1
Umieścić pomidory, ogórek i czosnek w blenderze i proces, aż będzie gładka. W osobnej misce, dodać mieszane składniki do kimchi z sokiem, ocet, sól, i pieprz. Przykryć i przechowywać w lodówce do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Uncji Gin
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Chochla do schłodzonych misek do serwowania, udekorować krewetek i zieleni scallion, i służyć. Zupę najlepiej podawać w tym samym dniu, w którym została zrobiona, ponieważ kimchi ostatecznie spowoduje fermentację pomidorów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Kimchi bardzo dobrze współpracuje z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Birichino Jurassic Park Vineyard stare winorośle Chenin Blanc z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.