Ugotuj książkę: Kimchi Gazpacho z krewetkami

Ugotuj książkę: Kimchi Gazpacho z krewetkami
Gotuj książkę: Kimchi Gazpacho z krewetkami to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny zupa. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 35 kalorii, 2G białka, oraz 0g tłuszczu. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 59 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Udaj się do sklepu i odbierz ocet ryżowy, sól, pomidory i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni koreańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Ugotuj książkę: gazpacho Risotto z krewetkami czosnkowymi, Gotuj książkę: szybkie Kimchi, oraz Gotuj książkę: Gazpacho.

Instrukcje

1
Umieścić pomidory, ogórek i czosnek w blenderze i proces, aż będzie gładka. W osobnej misce, dodać mieszane składniki do kimchi z sokiem, ocet, sól, i pieprz. Przykryć i przechowywać w lodówce do ostygnięcia. 
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Uncji Gin1-1/2 Uncji Gin
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
KimchiKimchi
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Chochla do schłodzonych misek do serwowania, udekorować krewetek i zieleni scallion, i służyć. Zupę najlepiej podawać w tym samym dniu, w którym została zrobiona, ponieważ kimchi ostatecznie spowoduje fermentację pomidorów. 
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
KimchiKimchi
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
ChochlaChochla
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia40
Magazyn