Ugotuj książkę: kapusta Azorska, kiełbasa i zupa fasolowa
Gotuj książkę: kapusta Azorska, kiełbasa i zupa fasolowa to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 362 kalorie. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.41 za porcję. 27 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz płatki pieprzu, ziemniaki, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest idealny do Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Książka: zupa z Czarnej Fasoli Ricka Baylessa, Ugotuj książkę: pieczarki Garlickie i jarmuż, oraz Ugotuj książkę: Spaghetti pełnoziarniste z kapustą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Fasolę odsączyć, wrzucić do średniego rondla i zalać wodą. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień do niskiej i dusić, częściowo pokryte, aż ziarna będą miękkie, ale nadal trzymać swój kształt, o 45 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Odcedzić i odstawić.
3
W międzyczasie rozgrzać oliwę w dużym garnku na średnim ogniu, aż się połyska. Wrzucić w chouriço i gotować, aż rumiane, 7 do 10 protokół. Wyłowić plastry łyżką szczelinową i przełożyć na papierowe ręczniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
4
Wylać z garnka wszystkie oprócz 3 łyżek tłuszczu, lub jeśli garnek jest suchy, skropić w większej ilości oleju, aby mieć 3 łyżki.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
5
Dodać cebulę i liść laurowy i gotować, często mieszając, aż cebula są głęboko złoty kolor, 20 do 25 protokół. Dostosuj ciepło w razie potrzeby, aby zapobiec przypaleniu cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
20 Cienkich Plastrów Cukinii
6
Dodać płatki czosnku i czerwonej papryki i gotować przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
1 Pomarańcza, Skórka
7
Wlać bulion wołowy i 5 szklanek wody, dodać ziemniaki i zagotować na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu, pokryte, aż ziemniaki są po prostu miękkie, 10 do 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion Wołowy
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
8
Podczas gdy zupa jest gotowanie, łyżka jedną trzecią fasoli i trochę bulionu zupy do robota kuchennego. Pulsuj, aby uzyskać luźną pastę, a następnie, w razie potrzeby, przepuść pastę przez sito. Odcedzenie pasty daje danie dodatkowe ciało bez błędnych skórek fasoli unoszących się w zupie. To jest całkowicie opcjonalne, ale myślę, że lepiej.
Gdy ziemniaki są gotowane, wymieszać w collards, chouriço, pasta fasolowa, i fasola. Wyłączyć ogień i niech zupa siedzieć na 10 minut, aby poślubić smaki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Collard Greens
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków