Ugotuj książkę: ciastka kukurydziane z masłem miodowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc daj gotować książkę: herbatniki z mąki kukurydzianej z masłem miodowym spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 395 kalorii. Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 49 centów za porcję. Ten przepis od Serious Eats ma 41 fanów. Mieszanka cukru, miodu, mąki kukurydzianej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Ugotuj książkę: pstrąg smażony z mąki kukurydzianej, Ugotuj książkę: Angel Biscuits, oraz Ugotuj książkę: Chipotle Cheddar Biscuits dla podobnych receptur.
Instrukcje
W przypadku herbatników: Rozgrzej piekarnik do 218°.
Umieść mąkę kukurydzianą w misce robota kuchennego. Mąkę, cukier, proszek do pieczenia i sól przesiać i dodać do mąki kukurydzianej. Pulsuj mieszankę mąki kukurydzianej raz, aby się wymieszać.
Dodać zimne masło i pulsować, aż mieszanina przypomina Gruboziarnisty posiłek.
Dodać 3/4 szklanki maślanki i proces tylko do momentu, gdy ciasto zaczyna się łączyć, dodając więcej maślanki w razie potrzeby. Nie przepracuj ciasta!
Ciasto wyłożyć na obsypaną mąką powierzchnię. Zbierz ciasto i wklep je w prostokąt o grubości około 1/2 cala. Używając noża do ciastek o średnicy 3 cali, Wytnij od 8 do 10 naboi. Aby upewnić się, że ciastka prawidłowo rosną, mąkę obcinarkę przed wycięciem każdego herbatnika i nie przekręcaj obcinarki.
Umieścić herbatniki, ledwo dotykając, na blasze do pieczenia i piec, aż herbatniki są Złoty Kolor, 10 do 12 protokół.
Do masła miodowego: użyj miksera elektrycznego na dużej prędkości. Zmiękczone masło, miód i sól ubić w misce, aż będzie puszysta.