Ugotuj książkę: trzy szklanki kurczaka z zieloną fasolką

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc daj gotować książkę: trzy filiżanki kurczaka z fasolką szparagową. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1443 kalorie, 70g białka, oraz 79 g tłuszczu każdy. Na 6,33 zł za porcję, ten przepis okładki 54% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. 13 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz Tajskie liście bazylii, fasolę, szalotki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Gotuj książkę: smażyć z Tofu, fasolką szparagową i pomidorami, Ugotuj książkę: fasola Szechuańska, oraz Ugotuj książkę: fasola czerwona w stylu New Orleans dla podobnych receptur.
Instrukcje
Kawałki kurczaka wymieszać w skrobi kukurydzianej i dwie łyżeczki sosu sojowego w misce. Przykryć i schłodzić do marynowania co najmniej 30 minut, lub do nocy.
Na dużej patelni nieprzywierającej rozgrzej olej sezamowy z chili, czosnkiem i imbirem, aż olej zacznie bąbelkować.
Dodać kurczaka i mieszać do brązowych kawałków ze wszystkich stron trochę.
Dodaj wino ryżowe, pozostały sos sojowy i cukier. Mieszaj do wrzenia, następnie przykryj.
Niech gotować na średnim niskim 8 minut lub nieco dłużej, jeśli używasz kurczaka z kośćmi.
Dodać fasolkę szparagową i bazylii i wymieszać patelnię równomiernie je rozprowadzić. Przykryć częściowo i kontynuować gotowanie przez 5 minut.
Dodaj szalotki i wrzucić jeszcze raz.