Ugotuj książkę: Ribollita "Da Delfina" może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 13g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 324 kalorie. Na 1,65 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 18 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać duże pokrojone w kostkę dyni, wykończenie jakości oliwy z oliwek, oliwy z oliwek i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Ugotuj książkę: PBJ, Ugotuj książkę: Vichyssoise, oraz Ugotuj książkę: Mallowmores.
Instrukcje
1
Połączyć 1/2 szklanki oliwy z oliwek, cebula,rutabaga, marchew, squash, i koper włoski w dużej patelni sauté na średnim ogniu. Przyprawić 2 łyżeczkami soli i gotować, aby pocić warzywa przez około 10 do 15 minut, mieszając od czasu do czasu, aby zapobiec ich brązowieniu, aż będą miękkie. Zmniejszyć ogień do średniej niskiej i niech warzywa pot we własnych sokach inny 8 do 10 minut, aż będą bardzo miękkie.
Rutabaga, Obrana I Pokrojona W Kostkę O Boku 1-1/2 Cala
Słonina Wieprzowa
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Nóż Do Obierania
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Dodać kapustę i cavolo nero, doprawić jeszcze 2 łyżeczkami soli i gotować, aby kapusta lekko zwiędła, około 2 minut. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu, dodaj 1/2 szklanki pozostałej oliwy z oliwek i gotuj bez mieszania, aż soki uwolnione z warzyw zagotują się i patelnia jest prawie sucha, około 15 minut. Przełóż pomidory na patelnię.
Dodaj skórkę Parmigiano - Reggiano (S), I 1 szklanka wody, i gotować zupę na małym wolnym ogniu przez 21/2 do 3 godzin, dodając kolejną filiżankę wody od czasu do czasu, więc warzywa są zawsze ledwo pokryte wodą, aż warzywa korzeniowe są bardzo miękkie, ale nie rozpadł. Gdy warzywa są gotowe, nadal gotować, aż nie ma wody w lewo na patelni i zupa jest na tyle sztywny, że można stać drewnianą łyżkę prosto w nim.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 I Pół Funta średniej Wielkości Ziemniaków O Białej Skórce, Obranych I Pokrojonych Na Kawałki
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Przelać zupę do dużej miski, wyjąć i wyrzucić skórkę(Skórki) Parmigiano-Reggiano.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano Reggiano
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
5
Dodać chleb i energicznie ubić do zupy drewnianą łyżką, aby się rozpadł i został zawieszony w zupie. Jeśli masz duże kawałki chleba w zupie, spowoduje to, że paszteciki rozpadną się podczas ich smażenia. Odstawić zupę do ostygnięcia do temperatury pokojowej, następnie szczelnie przykryć miskę plastikiem lub przenieść zupę do szczelnego pojemnika i przechowywać w lodówce przez noc lub przez co najmniej 1 godzinę. Zupę można przygotować do tego momentu do pięciu dni wcześniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
6
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do temperatury 400ºF.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
7
Scoop się 1 filiżanka zupy i formy zupy między dłońmi, jak chcesz hamburger patty, tworząc plac patty o 1 cala grubości, i umieścić go na blasze do pieczenia. Powtórz, formując Pozostałe paszteciki zupy w ten sam sposób. Przykryj blachę szczelnie folią i umieść ją w lodówce, aby schłodzić paszteciki przez co najmniej 30 minut przed ich smażeniem. Paszteciki można formować do jednego dnia wcześniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
8
Podgrzać pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek w dużej patelni nonstick na średnim ogniu, aż olej jest prawie palenie i łatwo przesuwa się na patelni, 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
9
Dodaj dwa lub trzy paszteciki do zupy, upewniając się, że zostawisz wystarczająco dużo miejsca, abyś mógł wsunąć łopatkę pod i odwrócić paszteciki. Smaż paszteciki z pierwszej strony, aż będą chrupiące i miejscami prawie czarne, 5 do 6 minut. Ostrożnie obrócić paszteciki i gotować je na drugiej stronie przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem
10
Przenieść paszteciki bez obracania ich (chrupiąca strona będzie skierowana do góry) do blachy do pieczenia i umieścić je w piekarniku, podczas gdy smażyć Pozostałe paszteciki w ten sam sposób, dodając więcej oliwy z oliwek do patelni w razie potrzeby, i dodając smażone paszteciki do blachy do pieczenia w piekarniku, jak to zrobić. Po usmażeniu ostatnich pasztecików pozostaw je wszystkie w piekarniku na 5 minut, aby upewnić się, że ostatnia partia jest rozgrzana.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
11
Wyjmij paszteciki z piekarnika i umieść je na talerzu z chrupiącą stroną skierowaną do góry.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
12
Każdą porcję skropić 1 łyżką stołową najwyższej jakości oliwy z oliwek. Użyj mikrowłókna lub innej drobnej tarki, aby zetrzeć obfite warstwy Parmigiano-Reggiano na każdym patty i podawać.