Ugotuj książkę: fasola czerwona w stylu New Orleans

Ugotuj książkę: fasola czerwona w stylu New Orleans
Gotuj książkę: New Orleans Style Red Beans jest bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Ten przepis służy 8 i kosztuje 59 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 276 kalorii, 9g białka, oraz 3G tłuszczu. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 14 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz ryż, ząbki czosnku, sos tabasco i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Ugotuj książkę: smażony kurczak z nowoorleańskim konfetti, Biała Fasola W Stylu Nowego Orleanu, oraz New Orleans Style czerwona fasola i ryż dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzać duży garnek. Zawirować w oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodaj cebulę, seler, papryka, i czosnek i saute aż miękkie i lekko karmelizowane, 11 do 12 protokół,
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3
Odcedzić i wyrzucić moczenie płyn z fasoli i dodać fasolę do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Wlać świeżą wodę i wymieszać. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 1 godzinę. Usuń pianę, która unosi się na powierzchnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
5
Dodać kość szynki, sos Tabasco, sól, tymianek i liść laurowy. Nadal gotować, aż fasola są miękkie i miękkie, 30 do 60 minut więcej. (Czas będzie się różnić w zależności od wieku fasoli, więc często smakują.) Za pomocą tylnej części łyżki lub szpatułki zmiażdżyć część fasoli z boku patelni, aby uzyskać lekko kremową konsystencję.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Kość SzynkowaKość Szynkowa
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia15
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn