Ugotuj książkę: budyń maślany z Podsmażonymi gruszkami
Gotuj książkę: budyń Butterscotch z Podsmażonymi gruszkami może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.94 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 447 kalorii. 10 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz masło, skrobię kukurydzianą, melasę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ugotuj książkę: Pudding kukurydziany, Ugotuj książkę: pudding ryżowy Panny Iny, oraz Ugotuj książkę: budyń z kozim serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Aby gruszki, rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Gruszek W Syropie
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
2
Dodać gruszki i cukier i podsmażyć, aż cukier zacznie karmelizować i gruszki zaczynają mięknąć, 6 lub 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Gruszek W Syropie
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
3
Dodać soki z cytryny i pomarańczy i gotować, aż płyn zmniejszy się do glazury, o 7 protokół. Wyłóż obramowaną blachę do pieczenia papierem do pieczenia i rozłóż gruszki w jednej warstwie do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Paluszki Precelkowe
Przygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Połówki Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Smażone Krewetki
4
Umieść czubatą łyżkę gruszek na dnie 6 pojedynczych misek do serwowania. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Aby zrobić budyń, w średniej misce, ubić żółtka i skrobię kukurydzianą na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Ciasteczka Imbirowe, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Dodać melasę i sól i trzepaczka do włączenia. Powoli ubijać w 1/2 szklanki mleka, aż mieszanina będzie gładka; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Szklanki Mąki Pszennej
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
7
Połącz śmietanę, pozostały 1 szklankę mleka i fasolę wanilii w średnim rondlu na średnim ogniu, aż ciecz zacznie parować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
Usuń fasolę wanilii i utrzymuj mieszaninę w cieple.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
9
Rozłóż cukier równomiernie na dnie ciężkiego rondla i posyp 2 łyżkami wody; umieść na średnim ogniu i gotuj, bez mieszania, aż cukier się karmelizuje do bursztynowego koloru, około 15 minut. Powoli dodawać mieszaninę kremu w strumieniu. Dobrze wymieszać drewnianą łyżką, aby dokładnie połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Miniaturowe Wafle Waniliowe
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
10
Zdjąć z ognia.
11
Przygotuj lodową kąpiel w dużej misce i umieść czystą metalową misę na lodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozpryski Wermutu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
12
Wymieszaj mieszaninę żółtko-skrobia kukurydziana, a następnie temperuj, powoli wlewając 1/4 szklanki gorącej mieszanki karmelowo-mlecznej do jaj, stale ubijając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Ciasteczka Imbirowe, Podzielone
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
13
Ubij w innym 1/4 szklanki gorącej mieszanki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
14
Wlej mieszaninę jajek do garnka z pozostałym mlekiem karmelowym i gotuj na średnim ogniu, stale mieszając, aż mieszanina się zagotuje, od 6 do 8 minut. Gotować jeszcze 1 minutę, mieszając, aż mieszanina zgęstnieje. Natychmiast wlać budyń do miski nad lodową kąpielą. Wymieszać z rumem. Gdy mieszanina lekko ostygnie, przenieś do robota kuchennego lub blendera.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Rozpryski Wermutu
Miód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Słonina Wieprzowa
15
Dodać masło, 1 łyżkę na raz, i miksować, aż będzie gładkie i zemulgowane.
Wlać do serwowania potraw na smażone gruszki w ciągu 1/4 cala od góry. Owinąć szczelnie plastikiem. Schłodzić przez co najmniej 4 godziny lub do 3 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Gruszek W Syropie
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
17
Do podania budyń udekorować bitą śmietaną i posypać świeżo startą gałką muszkatołową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
18
Podawać 3 ciasteczka kruche z każdej miski budyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Kruche
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego