Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Udon z bulionem grzybowym, kapustą i ziemniakami. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 471 kalorii, 17g białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na $5.5 za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 38 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz groszek śnieżny, imbir, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać firmowe tofu można śledzić to danie główne z Nektaryna-Boysenberry Vanilla-Pecan Crisp jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Udon z bulionem grzybowym, kapustą i ziemniakami, Japanese Udon with Mushroom-Soy bulion with Stir-fried Mushrooms and Cabbage (Vegan), oraz Pieczona kaczka z pieczarkami Udon (Kamo Kinoko Udon) dla podobnych receptur.