Twarożkowy Bochenek I
Twarożkowy bochenek I jest Wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 263 kalorie. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz mleko, cebulę, twaróg i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 45%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Koper twaróg Bochenek, Cottage Dill Bochenek, oraz Nadziewany Bochenek Chleba Wiejskiego.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Płaszcz 9x9 cala naczynia z gotowania sprayu.
Rozgrzać 1 łyżkę oleju na średniej patelni.
Podsmażyć cebulę, aż będzie miękka i półprzezroczysta.
W dużej misce połączyć twarożek, okruchy płatka kukurydzianego, jajko, olej i podsmażoną cebulę. Stopniowo mieszać w mleku do zwilżenia. Możesz potrzebować tylko 1/2 szklanki mleka, mieszanina powinna być wilgotna, ale nie zupy.
Rozprowadzić mieszankę twarogu na przygotowanej patelni i piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 30 do 40 minut lub do momentu, gdy szampan i nóż włożony do środka wyjdzie czysty.