Tuńczyk topi się na chlebie kukurydzianym
Tuńczyk topi się na chlebie kukurydzianym to Południowy przepis, który służy 6. Jedna porcja zawiera 445 kalorii, 20g białka, oraz 26g tłuszczu. Za $1.14 za porcję, ten przepis okładki 19% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Mieszanka cebuli, majonezu, pomidora i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Dobrze sprawdza się jako danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 30 minut. Przynosi ci smak domu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia całkiem niezły wynik spoonacular 50%. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Melt Your Heart Tuna Melt, Niedzielna zdrowa, pyszna, prawdziwa Sałatka z tuńczyka - do sałatki z tuńczyka, stopić, oraz Tuńczyk Topi Się.
Instrukcje
Przygotuj i upiecz chleb kukurydziany zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, używając natłuszczonego 8 cali. kwadratowa blacha do pieczenia. Ostudzić na ruszcie.
W małej misce wymieszaj tuńczyka, majonez, seler, cebulę, jajko, koperek, sól i pieprz.
Pokrój chleb kukurydziany na sześć kawałków; umieść na nie natłuszczonej blasze do pieczenia. Posyp każdą 1/4 szklanki mieszanki tuńczyka i plasterkiem sera.
Broil 4-6 w. od ognia przez 2-3 minuty lub do stopienia sera. Na wierzch z pomidorem i awokado.
Polecane wino: Pinot Noir, Merlot, Wino Różane
Tunan w menu? Spróbuj połączyć z Pinot Noir, Merlot i różowym winem. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, ryby "mięsiste", takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe również ładnie się sparuje, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Możesz spróbować Stoltz Organic Pinot Noir. Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 26 dolarów za butelkę.
Stoltz Organic Pinot Noir
Ten Pinot dobrze prezentuje się dzięki głębokiemu, bogatemu kolorowi i kwiatowemu aromatowi dla organicznego wąwozu Columbia Pinot noir. Wszystko jest po to, aby to wino albo powitało lata starzenia, albo zostało wypite na miejscu.