Trzy Grzybowe Rigatoni
Trzy grzybowe Rigatoni mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 7,56 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 888 kalorii, 32G białka, oraz 32G tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odbierz sól, czosnek, czapki z grzybami portobello i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Rigatoni Trójmiasto, Trzy Grzybowe Rigatoni, oraz Rigatoni Z Pieczarkami Ragù dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać patelnię grillową do wysokości.
Umieść duży garnek z wodą na piecu, aby się zagotować.
Dodaj sól i ugotuj rigatoni do al dente.
Umieścić borcini w małym garnku z około 2 szklankami wody. Doprowadzić do wrzenia, upuścić na wolnym ogniu i zmniejszyć płyn o połowę, 10 minut.
Podczas pracy makaronu i porcini wlać około 1/4 szklanki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia do małej miseczki. Użyj szczotki do ciast, aby pokryć portobellos w oliwie z oliwek z pierwszego tłoczenia i umieścić je na gorącym grillu. Gotować do zmroku i miękkości, 7 do 8 protokół, obracając raz.
Podgrzać dużą głęboką patelnię z 2 łyżkami oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, 2 obroty patelni, na średnim ogniu.
Dodaj shiitakes i gotować kilka minut, a następnie dodać czosnek i gotować kilka minut dłużej.
Dodaj wino i zmniejsz minutę. Połówki i pokroić portobellos następnie dodać do shiitakes. Rozsypać rozmaryn na patelni i włączyć do dystrybucji zioła. Pieczarki doprawiamy solą i pieprzem. Wymieszać z pomidorami.
Usuń borowiki z moczącego bulionu łyżką szczelinową i posiekaj. Grzyby wymieszaj z sosem, a następnie dodaj kilka chochli moczącego bulionu. Nie używaj ostatniego z nich: każdy ziarno w suszonych grzybach osiadnie na dnie garnka.
Niech smaki łączą się na kilka minut więcej.
Odcedzić makaron i dodać do ciepłego garnka. Zetrzyj trochę Romano na makaronie i dodaj kilka chochli sosu do makaronu. Wrzucić makaron i sos do herbu, a następnie przenieść do półmiska lub do poszczególnych misek i top z pozostałym sosem. Podaj więcej sera na stole do polewy, a chleb do mycia. Mniam-o!