Trzy Grzybowe Rigatoni

Trzy Grzybowe Rigatoni
Trzy grzybowe Rigatoni mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 7,56 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 888 kalorii, 32G białka, oraz 32G tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odbierz sól, czosnek, czapki z grzybami portobello i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Rigatoni Trójmiasto, Trzy Grzybowe Rigatoni, oraz Rigatoni Z Pieczarkami Ragù dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać patelnię grillową do wysokości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
2
Umieść duży garnek z wodą na piecu, aby się zagotować.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Dodaj sól i ugotuj rigatoni do al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 żółta Papryka, Mała Kostka1 żółta Papryka, Mała Kostka
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
4
Umieścić borcini w małym garnku z około 2 szklankami wody. Doprowadzić do wrzenia, upuścić na wolnym ogniu i zmniejszyć płyn o połowę, 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Podczas pracy makaronu i porcini wlać około 1/4 szklanki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia do małej miseczki. Użyj szczotki do ciast, aby pokryć portobellos w oliwie z oliwek z pierwszego tłoczenia i umieścić je na gorącym grillu. Gotować do zmroku i miękkości, 7 do 8 protokół, obracając raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
1 Szklanka Mąki Uniwersalnej Do Obtaczania1 Szklanka Mąki Uniwersalnej Do Obtaczania
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Usuń i pozwól odpocząć.
7
Podgrzać dużą głęboką patelnię z 2 łyżkami oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, 2 obroty patelni, na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Dodaj shiitakes i gotować kilka minut, a następnie dodać czosnek i gotować kilka minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby ShiitakeGrzyby Shiitake
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
9
Dodaj wino i zmniejsz minutę. Połówki i pokroić portobellos następnie dodać do shiitakes. Rozsypać rozmaryn na patelni i włączyć do dystrybucji zioła. Pieczarki doprawiamy solą i pieprzem. Wymieszać z pomidorami.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Szklanka Mąki Uniwersalnej Do Obtaczania1 Szklanka Mąki Uniwersalnej Do Obtaczania
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Grzyby ShiitakeGrzyby Shiitake
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
10
Usuń borowiki z moczącego bulionu łyżką szczelinową i posiekaj. Grzyby wymieszaj z sosem, a następnie dodaj kilka chochli moczącego bulionu. Nie używaj ostatniego z nich: każdy ziarno w suszonych grzybach osiadnie na dnie garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
ChochlaChochla
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
11
Niech smaki łączą się na kilka minut więcej.
12
Odcedzić makaron i dodać do ciepłego garnka. Zetrzyj trochę Romano na makaronie i dodaj kilka chochli sosu do makaronu. Wrzucić makaron i sos do herbu, a następnie przenieść do półmiska lub do poszczególnych misek i top z pozostałym sosem. Podaj więcej sera na stole do polewy, a chleb do mycia. Mniam-o!
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
I Pomarańczowym PieprzemI Pomarańczowym Pieprzem
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia84
Magazyn