Truskawkowo-Kiwi Pawłowa
Truskawkowo-Kiwi wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 219 kalorii. Ten przepis służy 8. Jeśli masz pod ręką śmietanę do ubijania, truskawki, białka i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Sprawdza się jako deser w bardzo przystępnej cenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Babeczki truskawkowe kiwi Daiquiri z twarogiem Kiwi, polewą z rumu truskawkowego i dekoracją z rumu truskawkowego, Cytrynowa Kiwi Pawłowa, oraz Pod Pawłową: Bardzo Kiwi Boże Narodzenie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Namierz 8-in. kółko na pergaminie ołówkiem.
Umieść go ołówkiem na blasze do pieczenia.
Białka i sól umieścić w dużej, bardzo czystej misce. Ubijaj mikserem ręcznym lub stojącym na dużej prędkości (najlepiej z mocowaniem trzepaczki) do uzyskania piany. Stopniowo dodawać 1 szklankę cukru, kilka łyżek na raz, bicie dobrze po każdym dodaniu, aż sztywne, błyszczące szczyty tworzą (4 do 5 minut). Beat w occie i wanilii tylko do blended.
Kopiec bezy na prześledzić koło na blasze do pieczenia, rozłożenie do wypełnienia i mocowania krawędzi nieco wyżej niż Centrum.
Piec, aż beza będzie jędrna i jasnobrązowa, około 1 1/2 godziny. Crack drzwi piekarnika i niech pavlova ostygnie całkowicie, o 2 godziny więcej. Ostrożnie wyjąć z blachy do pieczenia i przenieść na talerz(to normalne, że skorupa trochę pęknie).
W misce, z mikserem na dużej prędkości, ubijaj śmietanę do uzyskania miękkich szczytów. Włączyć mikser do niskiej i ubić w pozostałych 2 łyżki cukru.
Tuż przed podaniem polej pavlova bitą śmietaną, truskawkami i pokrojonymi w plasterki owocami kiwi.
Koszerne na Paschę wytyczne
Ponieważ ograniczenia żywieniowe różnią się w zależności od zboru, najlepiej zapytać lokalnego Rabina, jeśli masz pytania dotyczące tego, które składniki są odpowiednie dla ciebie.