Truskawkowo-Jeżyn Letni Drobiazg

Truskawkowo-Jeżyn Letni Drobiazg
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj truskawkowo-jeżyn Summer Trifle. Jedna porcja zawiera 296 kalorii, 3G białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.72 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz truskawki, jeżyny, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest idealny do 4 Lipca. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 15 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Jeżyna I Imbir Drobiazg, Jeżyna-brzoskwiniowy drobiazg, oraz Jeżyna-Jogurt Cytrynowy Drobiazg dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zarezerwuj garść najładniejszych całych truskawek i jeżyn do polewy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
1/2 łyżki Niskosłodzonej Konfitury Truskawkowej1/2 łyżki Niskosłodzonej Konfitury Truskawkowej
2
Pokrój pozostałe truskawki na pół i wrzuć je z cukrem do średniej miski, przykryj folią i odstaw na bok, aż staną się soczyste, około 1 godziny. (Jeśli się spieszysz, Ustaw miskę nad garnkiem z gotującą się wodą na około 5 minut, aby to przyspieszyć.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżki Niskosłodzonej Konfitury Truskawkowej1/2 łyżki Niskosłodzonej Konfitury Truskawkowej
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3
Śmietanę ubić w schłodzonej misce, aż będzie miękka. Złożyć Syrop z kwiatu czarnego bzu do śmietany i przechowywać schłodzone, aż będzie gotowy do złożenia drobiazgu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bzu CzarnegoBzu Czarnego
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Rozerwać lub pokroić ciasto żywności Anioł na 2-calowe kawałki. Rozrzucić około połowy ciasta na dnie naczynia drobiazg lub przezroczystej szklanej misce. Kadzi połowę jagód i ich soków na wierzchu ciasta, a następnie top połowę bitą śmietaną. Powtórz z pozostałym ciastem, jagodami i śmietaną, aby zakończyć drobiazg.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania Beztłuszczowej I Bezcukrowej Mieszanki Budyniowej Waniliowej (np. Jell-O®)Opakowania Beztłuszczowej I Bezcukrowej Mieszanki Budyniowej Waniliowej (np. Jell-O®)
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
Posiekane, łuskane, Prażone I Solone PistacjePosiekane, łuskane, Prażone I Solone Pistacje
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Udekoruj górną część drobiazgu zarezerwowanymi całymi jagodami i przechowuj w lodówce przez 2 i do 24 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane, łuskane, Prażone I Solone PistacjePosiekane, łuskane, Prażone I Solone Pistacje
6
Podawać schłodzone.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 15 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia5
Magazyn