Trufle Z Gorącą Czekoladą Marshmallow

Trufle Z Gorącą Czekoladą Marshmallow
Trufle z gorącą czekoladą Marshmallow mogą być tylko napojem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje 91 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 573 kalorie, 12g białka, oraz 39g tłuszczu. Mieszanka pianek, wanilia, półsłodkie chipsy czekoladowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Gorąca czekolada i tosty Marshmallow garnki de Creme, Trufle Marshmallow, oraz Jet-PUFFED Marshmallow " trufle.

Instrukcje

1
Spray 9x5-calowy bochenek patelni z gotowania sprayu; linia patelni z gotowania pergaminu papieru pozwalając papieru zwisają boki patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
2
Umieścić czekoladowe chipsy w średniej żaroodpornej misce. W bardzo małym rondlu podgrzej śmietanę, aż bąbelki zaczną tworzyć się wokół krawędzi rondla (nie podgrzewaj do wrzenia).
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Wlać gorącą śmietanę na chipsy czekoladowe w misce. Przykryć miskę; odstawić na około 5 minut. Ubić trzepaczką, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Rozłóż w patelni bochenkowej; kropka z dowolną ilością pianek. Przechowywać w lodówce co najmniej 5 godzin lub na noc, aby ustawić wystarczająco dużo do cięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
PiankiPianki
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
5
Pokrój trufle w prostokąty ostrym nożem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
6
Aby zrobić gorącą czekoladę, w każdym kubku wymieszaj około 3/4 szklanki gorącego mleka z kilkoma truflami-użyj ich tyle, ile chcesz, aby stworzyć idealny kubek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gorąca CzekoladaGorąca Czekolada
TrufleTrufle
MlekoMleko
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia8
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn