Trufle Rozmarynowe

Trufle Rozmarynowe
Trufle rozmarynowe to bezglutenowe i wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 60. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 47 kalorii. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz kakao w proszku, sól morska, śmietanę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Trufle Czekoladowe Z Rozmarynem, Rozmaryn i pieczony czosnek krewetki Gyros z sosem rozmarynowym Tzatziki, oraz Rozmaryn sól morska precle z sosem serowym rozmaryn Cheddar.

Instrukcje

1
Umieść czekoladę w dużej misce do miksowania. Zagotować śmietanę, rozmaryn, pomarańczę i sól. Wyłączyć ciepło i niech strome przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
Drobna Sól Do Brzegów SzklanekDrobna Sól Do Brzegów Szklanek
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
2
Doprowadzić do wrzenia. Gorący płyn przecedzić na czekoladę i delikatnie ubić na gładko. (Jeśli cała czekolada nie topi się, umieść miskę na podwójnym kotle, aby zakończyć.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Umieścić w lodówce, aby ustawić, co najmniej 2 godziny na noc.
4
Czekoladę rozpuścić na podwójnym kotle.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
5
Wyłożyć trzy blachy do pieczenia pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
6
Podczas gdy czekolada topi się, użyj małej kulki melona, aby zgarnąć rund ganache i umieścić na jednej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
MelonMelon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Melon BallerMelon Baller
7
Wstawić do lodówki na około 5 minut do stwardnienia.
8
Usuń kulki ganache i delikatnie tocz się między dłońmi, aby uzyskać gładką powierzchnię i stworzyć ładną kulkę. Delikatnie roll na blach do pieczenia. Powrót do lodówki na około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
9
Wyjmij czekoladę z podwójnego kotła i rozsmaruj cienką warstwę roztopionej czekolady na dłoni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
10
Umieść jedną truflę w pokrytej czekoladą dłoni i przetaczaj, aż cała powierzchnia zostanie pokryta. Ułóż w schludnych rzędach na pozostałych blachach do pieczenia. Powleczone trufle należy zwrócić do lodówki, aby ustawić, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
TrufleTrufle
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
11
Powtórz ostatni krok, aby nadać truflom drugą powłokę. Powrót do lodówki na co najmniej 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
TrufleTrufle
12
Po całkowitym utwardzeniu zewnętrznej powłoki, delikatnie zwinąć w dużej misce z kakao i cukrem pudrem, aby pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje60
Ocena Zdrowia0
Magazyn