Trufle Czekoladowe

Trufle Czekoladowe
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Trufle czekoladowe spróbować. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 79 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 48. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz słodko-gorzką czekoladę, ekstrakt z wanilii, kakao i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Brown Butter White Chocolate-Czekoladowe Ciasteczkowe Trufle, Matcha Chocolate Truffles - mała Księga czekolady wegańskiej wróżki, oraz Łatwe Trufle czekoladowe zanurzone w białej czekoladzie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Obie czekoladki grubo posiekać i odstawić na bok.
2
W dużym rondlu rozgrzać śmietanę i kawę rozpuszczalną, mieszając do wymieszania. Gdy pęcherzyki zaczynają tworzyć się wzdłuż krawędzi patelni, usuń z ognia. Czekoladę rozsypać na śmietanie, delikatnie mieszając, aż się rozpuści. Odstawić na 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawa RozpuszczalnaKawa Rozpuszczalna
CzekoladaCzekolada
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PatelniaPatelnia
3
Dodać likier i wanilię. Delikatnie mieszać, aż do równomiernego wymieszania. Zeskrobać czekoladę do płytkiej miseczki. Schłodzić na stojaku przez 15 minut, a następnie przykryć miskę folią i przechowywać w lodówce, aż firma, co najmniej 4 godziny lub do 1 tygodnia. Za pomocą łyżeczki lub melona baller, zebrać tyle czekolady, aby kulki 1 cal średnicy.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
LikierLikier
WaniliaWanilia
MelonMelon
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Melon BallerMelon Baller
Folia FoliowaFolia Foliowa
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Umieść kulki na wyłożonej pergaminem blasze do pieczenia. Przechowywać w lodówce przez 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
5
Kulki rozwałkuj w kakao, wytrząsając nadmiar, a następnie przelej na papier woskowy, aż będą gotowe do podania. Najlepiej podawać w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier WoskowanyPapier Woskowany
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje48
Ocena Zdrowia0
Magazyn