True Lancashire Hot Pot
True Lancashire Hot Pot to bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 357 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 1,73 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sól i pieprz, ziemniaki, mięso jagnięce i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć ziemniaki można śledzić to danie główne z Bułeczki Z Słodkimi Ziemniakami jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Lancashire Hot Pot, Garnek błyskawiczny spaghetti z sosem mięsnym, oraz Instant Pot Chicken Pot Pie Soup dla podobnych receptur.
Instrukcje
Miejsce boczek w dużej, głębokiej patelni. Gotować na średnim ogniu, aż równomiernie zbrązowieje.
Odcedzić, pokruszyć i odstawić.
Umieść ziemniaki w rondlu z centymetrem wody. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, i gotować do miękkości, ale nie papki, o 5 protokół.
Odcedzić i odstawić do ostygnięcia.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Przykryć dno naczynia 1 1/2 quart zapiekanka z 1/2 szklanki sosu.
Połowę mięsa polać sosem, a następnie posypać połową pokruszonego boczku. Ułóż 1/2 pokrojonej cebuli na mięsie, a następnie połowę ziemniaków. Powtórz warstwy i wylej pozostały sos na wierzch.
Piec, pod przykryciem, przez godzinę w nagrzanym piekarniku.
Zdjąć pokrywkę i piec przez dodatkowe 15 minut, lub aż ziemniaki są rumiane.