Trio Margaritas-imbir, grejpfrut i Tamarynd
Trio Margarity-imbir, grejpfrut i Tamarynd może być tylko napój szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 2200 kalorii, 4G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Na 10,87 zł / porcja, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. Jeśli masz sok z limonki, tequilę, cukier granulowany i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Margarita Grejpfrutowa, Margarita Grejpfrutowa, oraz Pikantna Margarita Grejpfrutowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Połącz tequilę, Cointreau, syrop imbirowy, sok z limonki i kostki lodu w shakerze koktajlowym i wstrząsaj przez 10 sekund. Przelej do schłodzonego kieliszka do martini z obręczą solną lub bez (użyj klina limonkowego, aby zwilżyć obręcz).
Dekoruj marynowanym imbirem.
Połącz tequilę, Cointreau, sok grejpfrutowy, sok z limonki i kostki lodu w shakerze koktajlowym i wstrząsaj przez 10 sekund. Przelej do schłodzonego kieliszka do martini z obręczą solną lub bez (użyj klina limonkowego, aby zwilżyć obręcz).
Dekoruj pokrojonym grejpfrutem.
Połącz tequilę, Cointreau, sok pomarańczowy, syrop z tamaryndowca, sok z limonki i kostki lodu w shakerze koktajlowym i wstrząsaj przez 10 sekund. Przelej do schłodzonego kieliszka do martini z obręczą solną lub bez (użyj klina limonkowego, aby zwilżyć obręcz).
Dekoruj skórką pomarańczową i pestkami granatu.
W małym rondlu zagotować cukier, 1 szklankę wody i imbir i gotować, aż cukier się stopi i mieszanina lekko zgęstnieje.
Wyjąć z ognia i zaparzać przez 30 minut. Odcedzić przed użyciem.
Doprowadzić cukier, 1 szklanka wody i pasty tamaryndowca do wrzenia w małym rondlu i gotować, aż cukier stopi się i mieszanina lekko zgęstnieje.
Wyjąć z ognia i zaparzać przez 30 minut. Odcedzić przed użyciem.