Trio Margaritas-imbir, grejpfrut i Tamarynd

Trio Margaritas-imbir, grejpfrut i Tamarynd
Trio Margarity-imbir, grejpfrut i Tamarynd może być tylko napój szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 2200 kalorii, 4G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Na 10,87 zł / porcja, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. Jeśli masz sok z limonki, tequilę, cukier granulowany i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Margarita Grejpfrutowa, Margarita Grejpfrutowa, oraz Pikantna Margarita Grejpfrutowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Połącz tequilę, Cointreau, syrop imbirowy, sok z limonki i kostki lodu w shakerze koktajlowym i wstrząsaj przez 10 sekund. Przelej do schłodzonego kieliszka do martini z obręczą solną lub bez (użyj klina limonkowego, aby zwilżyć obręcz).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Truskawka Bez łuski1 Truskawka Bez łuski
Klin WapiennyKlin Wapienny
CointreauCointreau
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku TruskawkowymŻelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym
4 świeże Boccacini Mozzarelli, Każda O średnicy 1 Cala4 świeże Boccacini Mozzarelli, Każda O średnicy 1 Cala
TequilaTequila
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
3
Dekoruj marynowanym imbirem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Imbir MarynowanyImbir Marynowany
4
Połącz tequilę, Cointreau, sok grejpfrutowy, sok z limonki i kostki lodu w shakerze koktajlowym i wstrząsaj przez 10 sekund. Przelej do schłodzonego kieliszka do martini z obręczą solną lub bez (użyj klina limonkowego, aby zwilżyć obręcz).
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Uncje Rubinowego Soku Grejpfrutowego2 Uncje Rubinowego Soku Grejpfrutowego
1 Truskawka Bez łuski1 Truskawka Bez łuski
Klin WapiennyKlin Wapienny
CointreauCointreau
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku TruskawkowymŻelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym
4 świeże Boccacini Mozzarelli, Każda O średnicy 1 Cala4 świeże Boccacini Mozzarelli, Każda O średnicy 1 Cala
TequilaTequila
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
5
Dekoruj pokrojonym grejpfrutem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szczypta Soli I Więcej Do Obramowania SzkłaSzczypta Soli I Więcej Do Obramowania Szkła
6
Połącz tequilę, Cointreau, sok pomarańczowy, syrop z tamaryndowca, sok z limonki i kostki lodu w shakerze koktajlowym i wstrząsaj przez 10 sekund. Przelej do schłodzonego kieliszka do martini z obręczą solną lub bez (użyj klina limonkowego, aby zwilżyć obręcz).
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania
1 Truskawka Bez łuski1 Truskawka Bez łuski
Klin WapiennyKlin Wapienny
CointreauCointreau
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku TruskawkowymŻelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym
4 świeże Boccacini Mozzarelli, Każda O średnicy 1 Cala4 świeże Boccacini Mozzarelli, Każda O średnicy 1 Cala
TamaryndTamarynd
TequilaTequila
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
7
Dekoruj skórką pomarańczową i pestkami granatu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona GranatuNasiona Granatu
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
8
W małym rondlu zagotować cukier, 1 szklankę wody i imbir i gotować, aż cukier się stopi i mieszanina lekko zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
9
Wyjąć z ognia i zaparzać przez 30 minut. Odcedzić przed użyciem.
10
Doprowadzić cukier, 1 szklanka wody i pasty tamaryndowca do wrzenia w małym rondlu i gotować, aż cukier stopi się i mieszanina lekko zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta TamaryndowaPasta Tamaryndowa
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
11
Wyjąć z ognia i zaparzać przez 30 minut. Odcedzić przed użyciem.
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia6
Magazyn