Tradycyjny Angielski Trifle

Tradycyjny Angielski Trifle
Tradycyjny angielski drobiazg to Europejski deser. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 318 kalorii, 6G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Foodistę. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz migdały, mleko, śmietanę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Tradycyjny Angielski drobiazg Sherry-wyłącznie dla dorosłych!, Angielski Trifle, oraz Angielski Trifle.

Instrukcje

1
Pokroić biszkopt na 1-calowe plastry i kanapki je razem z dżemem. Ułóż w podstawie 2 pint danie do serwowania i posypać ladyfingers lub herbatniki pomiędzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 łyżeczek Likieru RumChata8 łyżeczek Likieru RumChata
BiszkoptBiszkopt
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
DżemDżem
2
Na biszkopty posypać sherry, posiekane wiśnie i sok maraschino.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtowe Połówki Orzechów PekanFuntowe Połówki Orzechów Pekan
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
3
W misce zmiksować żółtka i cukier. Rozgrzać mleko, a następnie wlać do mieszaniny jaj. Dobrze wymieszać, odstawić krem na patelnię i gotować na małym ogniu. Nie pozwól mu się gotować na wolnym ogniu lub będzie się skrzepł. Kiedy jest wystarczająco gruba, aby pokryć tył drewnianej łyżki usunąć z ciepła. Przecedzić krem na biszkopty i pozostawić do Ustawienia. Tuż przed podaniem ubij śmietanę z białkami, aż uformuje miękkie szczyty, a następnie rozłóż ją na drobiazgu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony

Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Port to moje najlepsze propozycje na drobiazgi. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Solera Cream Sherry. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry śmietankowe Solera ma błyszczący bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Dzięki aromatom toffi i orzechów pekan słodko solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodki wpis prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie treściwego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn