Tradycyjne Ciasto Z Masłem Orzechowym
Tradycyjne ciasto z masłem orzechowym wymaga około 35 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 504 kalorie, 12g białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odebrać jajka, pieczone ciasto skorupa, jif ® creamy peanut butter, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Ten przepis od Allrecipes ma 2 fanów. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 25%. Podobne przepisy to Ciasto z masłem orzechowym z skórką precla, Easy No-Bake Peanut Butter Pie Jars, and a Giveaway, oraz Tradycyjne Ciasteczka Truflowe Z Masłem Orzechowym.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. w małej misce, pokroić masło orzechowe na cukier cukierniczy, aż kruchy; posypać ciasto crust.
W dużym rondlu wymieszać słodzone mleko skondensowane, żółtka jaj, wodę i budyń wymieszać; gotować i mieszać do zgęstnienia. Lekko ostudzić; wymieszać z kwaśną śmietaną. Łyżka do przygotowanej skórki z ciasta.
W małej misce ubij białka z kremem tatarskim z mikserem elektrycznym, aż uformują się miękkie szczyty. Stopniowo ubijaj w cukrze, 1 łyżkę na raz; ubijaj 4 minuty dłużej lub do momentu rozpuszczenia cukru i utworzenia sztywnych błyszczących szczytów.
Rozłóż na cieście, starannie uszczelniając krawędź skórki, aby zapobiec kurczeniu się bezy.
Piec przez 15 minut lub do złotego koloru. Super. Wyluzuj. Resztki przechowywać w lodówce.