Tradycyjna Włoska Zupa Weselna
Tradycyjna włoska zupa weselna może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis zawiera 9 porcji z 373 kalorie, 28g białka, oraz 21g tłuszczu każdy. Na $2.2 za porcję, ten przepis okładki 17% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Kilka osób naprawdę lubi to danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz płatki pieprzu, ząbki czosnku, rodzynki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Jest idealny do Jesień. Ten przepis z Taste of Home ma 22 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 54%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Włoska Zupa Weselna, Włoska Zupa Weselna, oraz Włoska Zupa Weselna podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce połącz pierwsze siedem składników. Crumble wołowiny i kiełbasy na mieszankę i dobrze wymieszać. Kształt W 1/2 cala. jaja.
W holenderskim piekarniku brązowe klopsiki w małych partiach; odcedzić.
Dodać bulion i pieprz; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło; gotować na wolnym ogniu, bez przykrycia, przez 10 minut. Wymieszać z kurczakiem i makaronem; gotować 5-7 minut dłużej lub aż makaron będzie miękki. Wymieszać ze szpinakiem; gotować do więdnięcia.
W razie potrzeby posypać rozdrobnionym parmezanem.