Tosty serowo-pomidorowe
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 270 kalorii. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, pomidory śliwkowe, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tosty Z Serem Boczkowo-Pomidorowym, grzanki pomidorowo-serowe, oraz Tosty Śniadaniowe Z Pomidorami I Kozim Serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°. w małej misce wymieszaj razem kozi ser, 1 łyżka. pietruszka i pieprz do całkowitego połączenia. W średniej misce wymieszać pomidory, 2 łyżeczki. oliwa z oliwek, sól i 1 1/2 łyżeczki. pietruszka.
Pokroić i wyrzucić końce chleba. Pokroić Bochenek ukośnie na plastry o grubości 1/2 cala i umieścić na blasze do pieczenia. Tosty w piekarniku na złoty kolor, o 5 protokół. Rub 1 stronę każdego plastra tosta z pokrojoną stroną czosnku.
Posmarować pozostałą oliwą z oliwek.
Tuż przed podaniem posmaruj plastry tostów mieszanką serową i polej mieszanką pomidorową.
Posypać Pozostałe 1 1/2 łyżeczki. pietruszka na wierzchu.