Tosty Ravioli
Przepis tosty Ravioli może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w mniej więcej 45 minut. Ten przepis służy 10. To danie główne ma 236 kalorii, 16G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Na 90 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka dekoracji: parmezan, jajko, przyprawiona bułka tarta o Smaku włoskim i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Z łyżeczką wynik 20%, to danie nie jest takie super. Podobne przepisy to Tosty Ravioli, Tosty Ravioli, oraz Tosty Ravioli.
Instrukcje
Gotować ravioli we wrzącej wodzie przez 3 minuty.
Dobrze odcedzić i lekko ostudzić.
Okruchy chleba umieścić w płytkim naczyniu. W innym płytkim naczyniu ubij razem mleko i jajko. Dip ravioli w mieszaninie jaj i niech nadmiar kapać off. Zanurzyć w bułce tartej do herbu.
Ravioli umieścić na lekko nasmarowanej blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 425 stopni przez 15 minut lub aż będzie chrupiący i złoty.
Posypać ravioli parmezanem i podawać z ciepłym sosem spaghetti.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje ulubione ravioli. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 34 dolarów za butelkę.
Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva
Rześkie, dojrzałe, czerwone jagody i wiśniowe aromaty są kształtowane przez żywą, świeżą kwasowość. W ustach smaki pokazują Klasyczne Sangiovese nuty ziemi, grzybów i skóry, z kręgosłupem mocnych, ale eleganckich tanin.Imponująca koncentracja i głębia, z aromatami i smakami jeżyn i czerwonej wiśni w pięknej kwasowości Chianti i eleganckiej strukturze taninowej.