Tosty na zakwasie z dymionym pomidorem Confit

Tosty na zakwasie z dymionym pomidorem Confit
Tosty na zakwasie z wędzonymi pomidorami Confit to wegańskie przepis z 40 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 58 kalorii. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka bagietki, sól, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 26%, co jest raczej złe. Spróbuj Zupa pomidorowa z grzankami Gruyère, Tosty na zakwasie z grzybami i ostrygami, oraz Stek z Buffalo i cebula Confit na grzankach czosnkowych dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Cebulę ugotować w 3 łyżki oleju w 10-calowej ciężkiej patelni na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, 4 protokół. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować, pokryte, mieszając od czasu do czasu, aż cebula jest złoty i miękki, 8 do 10 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
2
Dodaj pomidory, paprykę, cukier i sól i gotuj, odsłonięte, na umiarkowanie małym ogniu, często mieszając, aż mieszanina będzie bardzo gęsta (jak dżem), 25 do 30 minut. Puree w blenderze lub robocie kuchennym, a następnie przenieść do miski do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona CebulaDo Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
DżemDżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
4
Posmaruj obie strony kromek chleba z pozostałymi 3 łyżkami oleju, a następnie ułóż w 1 warstwie na blasze do pieczenia i piecz, obracając raz, aż lekko upieczone, łącznie około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Procent TłuszczuProcent Tłuszczu
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
5
Rozprowadzić tosty z confit, top z pałeczką szczypiorku, i umieścić oliwę 1/2, zaokrąglone strony do góry, w środku każdego.
Składniki, których będziesz potrzebować
2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki
Pokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiPokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Można Smażoną Fasolę I Zielone ChilliMożna Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
6
Uwaga kucharzy: Confit można przygotować 4 dni wcześniej i schłodzić, przykryć. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed użyciem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje40
Ocena Zdrowia1
Magazyn