Tosty Kokosowe, orzechowe i karmelowe
Tosty Kokosowe, orzechowe i karmelowe wymagają ok. 1 godzina i 40 minut od początku do końca. Ten przepis służy 16. Jedna porcja zawiera 1355 kalorii, 18g białka, oraz 78 g tłuszczu. Na $3.15 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Idź do sklepu i odebrać masło, serek, mleko skondensowane, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 46%, to danie jest dobre. Spróbuj Tosty Kokosowe, orzechowe i karmelowe, Bourbon Karmel Szarlotka z prażoną orzechową kruszonką, oraz Tosty Pecan Karmelowe Ciasteczka Owsiane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na średniej patelni roztopić masło lub margarynę na średnim ogniu.
Dodaj kokosa i orzechów pekan. Wrzucić dobrze, i saute aż kokosowe jest lekko rumiane. Odstawić do ostygnięcia.
W dużej misce do mieszania ubić serek śmietankowy, aż będzie puszysty.
Dodać mleko skondensowane i wymieszać na gładką masę. Złożyć ubitą polewą.
Rozłóż 1/4 mieszanki twarogu do każdej skorupy ciasta.
Posypać 1/4 mieszanki kokosowej na każdym cieście.
Mżawka 1/2 karmelu polewa na każdej warstwy kokosa. Następnie z pozostałą mieszaniną twarogu, a następnie pozostałą mieszanką kokosową.
Ciasta można podawać schłodzone lub mrożone.