Tosty francuskie z gruszkami i sosem z granatów
Francuskie tosty z gruszkami i sosem z granatu mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 1,89 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 475 kalorii, 10g białka, oraz 19g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka jaj, mielony kardamon, gęsty chleb jajeczny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Niewiele osób lubiło to Amerykańskie danie. Przynosi ci to Epikurious. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 27%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Tosty francuskie z gruszkami i sosem z granatów, Gruszki z granatu gotowane w sosie jogurtowym, oraz Porady na zdrowsze tosty francuskie + jagodowe płatki owsiane tosty francuskie.
Instrukcje
Ubić jajka, mleko, wanilia i 1/2 łyżeczki do herbaty, aby wymieszać w szklanym naczyniu o wymiarach 15x10x2 cali.
Dodać kromki chleba; odstawić do wchłonięcia mieszaniny, obracając kromki chleba za pomocą szpatułki, około 10 minut.
Tymczasem, stopić 1 łyżka masła wduże nonstick patelni na średnim ogniu.
Dodać gruszki; smażyć, aż zacznie mięknąć, o 3 protokół.
Przełożyć gruszki na talerz.
Dodaj 2 łyżki masła do patelni; wymieszać do stopienia.
Dodać sok z granatów, cukier i pozostałość3 / 4 łyżeczki kardamonu; gotować na wolnym ogniu, aż lekko zgęstnieje i sypnie, około 5 minut.
Roztopić Pozostałe 1 łyżka masła ongriddle lub w innej dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać kromki chleba i cookuntil złoty brąz, o 3 protokół na stronę.
Tosty francuskie pokroić ukośnie na pół; podzielić na talerze. Top z plasterkami gruszki, SOS łyżka nad, i służyć.