Tosty Francuskie Z Ajerkoniakiem Na Noc
Przepis na noc ajerkoniak francuskie tosty może zaspokoić Amerykański głód w mniej więcej 50 minut. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.56 za porcję. Ten poranny posiłek ma 647 kalorii, 19g białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. 1034 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest idealny do Boże Narodzenie. Udaj się do sklepu i odebrać chleb, masło, syrop kukurydziany, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 59%, co jest dobre. Spróbuj Tosty Francuskie Z Ajerkoniakiem Na Noc, Zapiekanka Tostowa Z Ajerkoniakiem Na Noc, oraz Zapiekanka Tostowa Z Ajerkoniakiem Na Noc dla podobnych receptur.
Instrukcje
Lekko posmaruj naczynie do pieczenia 9x13 cali.
Podgrzać brązowy cukier, masło i syrop kukurydziany w małym rondlu na średnim ogniu. Gotuj i mieszaj, aż mieszanina zacznie się gotować; usuń mieszaninę z ognia i wlej do przygotowanego naczynia do pieczenia.
Umieść kromki chleba na mieszance brązowego cukru.
Jajka i ajerkoniak ubijamy razem w dużej misce; polewamy kromki chleba. Przykryć naczynie do pieczenia folią aluminiową i przechowywać w lodówce 8 godzin na noc.
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Wyjąć naczynie do pieczenia z lodówki.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 35 minut. Zwiększ ciepło do 375 stopni F (190 stopni C), usuń folię aluminiową i kontynuuj pieczenie, aż Góra zacznie brązowieć, 5 do 7 minut więcej.