Tosty Francuskie Z Ajerkoniakiem Na Noc

Tosty Francuskie Z Ajerkoniakiem Na Noc
Przepis na noc ajerkoniak francuskie tosty może zaspokoić Amerykański głód w mniej więcej 50 minut. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.56 za porcję. Ten poranny posiłek ma 647 kalorii, 19g białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. 1034 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest idealny do Boże Narodzenie. Udaj się do sklepu i odebrać chleb, masło, syrop kukurydziany, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 59%, co jest dobre. Spróbuj Tosty Francuskie Z Ajerkoniakiem Na Noc, Zapiekanka Tostowa Z Ajerkoniakiem Na Noc, oraz Zapiekanka Tostowa Z Ajerkoniakiem Na Noc dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Lekko posmaruj naczynie do pieczenia 9x13 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
2
Podgrzać brązowy cukier, masło i syrop kukurydziany w małym rondlu na średnim ogniu. Gotuj i mieszaj, aż mieszanina zacznie się gotować; usuń mieszaninę z ognia i wlej do przygotowanego naczynia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Umieść kromki chleba na mieszance brązowego cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
4
Jajka i ajerkoniak ubijamy razem w dużej misce; polewamy kromki chleba. Przykryć naczynie do pieczenia folią aluminiową i przechowywać w lodówce 8 godzin na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokruszone Twarde Cukierki ToffiPokruszone Twarde Cukierki Toffi
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
Wyjąć naczynie do pieczenia z lodówki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
7
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 35 minut. Zwiększ ciepło do 375 stopni F (190 stopni C), usuń folię aluminiową i kontynuuj pieczenie, aż Góra zacznie brązowieć, 5 do 7 minut więcej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia6
Magazyn