Tosty Francuskie Nadziewane Jagodami
Francuskie tosty Nadziewane jagodami mogą być właśnie porannym posiłkiem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i wegetariański przepis ma 223 kalorie, 6G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 7% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, sok pomarańczowy, chleb i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 28%. Ten wynik nie jest tak super. Podobne przepisy obejmują Tosty Francuskie Nadziewane Jagodami, Sernik Jagodowy Faszerowany Francuskie Tosty, oraz Jagodowe faszerowane rogaliki francuskie tosty z boczkiem.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400°. W małej misce wrzucić jagody z 2 łyżkami cukru.
Wytnij kieszonkę poziomo w każdej kromce chleba. Wypełnij jagodami.
W płytkiej misce ubić jajka, sok pomarańczowy, skórkę pomarańczową, sól i pozostały cukier. Zanurz obie strony chleba w mieszance jaj, uważając, aby nie wycisnąć jagód.
Miejsce w sztafecie 15x10x1. patelnia do pieczenia.
Piec 14-17 minut lub do złotego koloru, ostrożnie obracając raz.
W międzyczasie w małym rondlu ubijamy pierwsze pięć składników sosu do uzyskania gładkości. Doprowadzić do wrzenia, stale mieszając; gotować i mieszać 1-2 minuty lub do zgęstnienia. Zmniejsz ciepło; wymieszaj owoce i rozgrzej.
Podawać francuskie tosty z sosem; posypać migdałami.