Tosty Francuskie

Tosty Francuskie
Francuskie tosty mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 59 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 259 kalorii, 6G białka, oraz 21 g tłuszczu. 253 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 34 minuty. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Udaj się do sklepu i odbierz miód, masło, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Porady na zdrowsze tosty francuskie + jagodowe płatki owsiane tosty francuskie, Tost Cynamonowy Crunch ® Coated Apple Faszerowane Francuskie Tosty, oraz Tosty Cynamonowe Crunch Inkrustowane Tosty Francuskie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
W średniej wielkości misce do mieszania, ubić razem pół na pół, jajka, miód i sól. Możesz to zrobić przedwczoraj. Gotowy do gotowania, wlać mieszaninę kremu do patelni i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 3/4 łyżki Mąki Pszennej3 3/4 łyżki Mąki Pszennej
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M'sCukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do PodaniaDrobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
3
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. zanurz chleb w mieszaninie, pozostaw do namoczenia przez 30 sekund z każdej strony,a następnie wyjmij do regału chłodzącego, który siedzi na patelni z arkuszami, i pozostaw na 1 do 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Różne Krakersy Lub Chipsy PitaRóżne Krakersy Lub Chipsy Pita
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Na średnim ogniu, stopić 1 łyżkę masła w 10-calowy nonstick saute patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Umieść 2 kromki chleba na raz na patelni i gotować, aż złoty kolor będzie brązowy, około 2 do 3 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Wyjąć z patelni i umieścić na stojaku w piekarniku na 5 minut. Powtórz z wszystkimi 8 plastrami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Podawać natychmiast z syropem klonowym, bitą śmietaną lub owocami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
Brzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W PlastryBrzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W Plastry
TrudnośćŚredni
Gotowe W34 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Magazyn