Tosty Francuskie

Tosty Francuskie
Francuskie tosty mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 59 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 259 kalorii, 6G białka, oraz 21 g tłuszczu. 253 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 34 minuty. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Udaj się do sklepu i odbierz miód, masło, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Porady na zdrowsze tosty francuskie + jagodowe płatki owsiane tosty francuskie, Tost Cynamonowy Crunch ® Coated Apple Faszerowane Francuskie Tosty, oraz Tosty Cynamonowe Crunch Inkrustowane Tosty Francuskie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
W średniej wielkości misce do mieszania, ubić razem pół na pół, jajka, miód i sól. Możesz to zrobić przedwczoraj. Gotowy do gotowania, wlać mieszaninę kremu do patelni i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do PodaniaDrobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
3
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. zanurz chleb w mieszaninie, pozostaw do namoczenia przez 30 sekund z każdej strony,a następnie wyjmij do regału chłodzącego, który siedzi na patelni z arkuszami, i pozostaw na 1 do 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Na średnim ogniu, stopić 1 łyżkę masła w 10-calowy nonstick saute patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Umieść 2 kromki chleba na raz na patelni i gotować, aż złoty kolor będzie brązowy, około 2 do 3 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Wyjąć z patelni i umieścić na stojaku w piekarniku na 5 minut. Powtórz z wszystkimi 8 plastrami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Podawać natychmiast z syropem klonowym, bitą śmietaną lub owocami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
TrudnośćŚredni
Gotowe W34 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Magazyn