Tostowa Sałatka z ciecierzycy i moreli

Opiekana Sałatka z ciecierzycy i moreli to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 397 kalorii. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka moreli, oliwy z oliwek, pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać ciecierzycę, można śledzić to danie główne z Ciasteczka bez alergenów jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Niewiele osób lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Sałatka z pieczonej ciecierzycy i moreli, Opiekana Sałatka Z Ciecierzycy I Ogolonej Marchewki Z Ciepłym Winegretem, oraz Jedz za 8 dolców: zupa z ciecierzycy z bułką tostową.
Instrukcje
Połącz pierwsze 3 składniki na patelni i skropić 2 łyżkami oleju, wstrząsając patelnią, aby pokryć fasolę. Piecz w temperaturze 450 przez 20 minut, mieszając raz.
Pozostałe 2 łyżki oleju, Skórki, octu, soku, soli i pieprzu połączyć w dużej misce, mieszając trzepaczką. Wymieszaj cebulę i morele, delikatnie podrzucając, aby pokryć.
Dodaj ciepłą fasolę i rukolę, rzucając do połączenia.