Tosted Pecan Divinity
Toasted Pecan boskość jest bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 48 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 70 kalorii. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz połówki orzechów pekan, wodę, białka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik z 7%, to danie jest improvable. Podobne przepisy to Tosty-pecan Pie, Risotto Z Orzechami Pekan, oraz Risotto Z Orzechami Pekan.
Instrukcje
Połączyć pekan i masło, i dobrze wrzucić.
Rozprowadzić mieszaninę równomiernie na patelni z galaretką.
Piec w temperaturze 350 przez 12 minut, mieszając raz.
Wyjąć z piekarnika; posypać solą.
Połączyć cukier, wodę i syrop kukurydziany w średnim rondlu; doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Przykryć i gotować 3 protokół. Odkryj i kontynuuj gotowanie, bez mieszania, aż termometr cukierkowy zarejestruje 250 (około 8 minut).
Ubij białka w dużej misce z wytrzymałym mikserem stojącym z dużą prędkością, aż utworzą się sztywne szczyty; ubić wanilią.
Wlać gorący syrop cienkim strumieniem na ubite białka, kontynuując ubijanie z dużą prędkością. Kontynuuj ubijanie, aż mieszanina stanie się sztywna (około 3 minut). Pracując szybko, upuść zaokrąglone łyżeczki do herbaty na papier woskowy. Delikatnie naciśnij połowę orzechów pekan na wierzchu każdego cukierka. Przechowywać divinity w hermetycznym pojemniku.