Tosted Marshmallow Tagalong Peanut Butter Cake Bars
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 302 kalorie. Ten przepis służy 16 i kosztuje 35 centów za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Przepis ten zachwycił 3873 osoby. Jeśli masz olej canolan, kremowe masło orzechowe, ciasto mix, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Masło Orzechowe, Galaretka, Banan I Pianka Tostowa Pizza, Batony Z Masła Orzechowego, oraz No Bake Peanut Butter Marshmallow Bars.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. następnie z powrotem do 350 dla barów i linii 2 duże blachy do pieczenia z wkładką silpat lub pergaminem. Użyłem połowy arkusza.
Umieścić marshmallows do środka blachy do pieczenia i piec przez około 10 minut, aż ładne i złociste na wierzchu i dmuchane.
Wyjąć i obniżyć temperaturę piekarnika do 35
Umieścić ciasto mix, masło, olej, jajko, chipsy czekoladowe i poćwiartowane Tagalongs do dużej miski do mieszania. Wymieszać, aby połączyć. Wmieszać w tosty pianki, mieszać tylko delikatnie połączyć, nie chcesz mieszać za dużo.
Przenieść ciasto do przygotowanej blachy do pieczenia i naciśnij równomiernie, nie rozprzestrzeniać się na krawędzie, tylko w granicach jest w porządku.
Piec przez 18-22 minut, aż do upieczenia.
Wyjąć i niech gotować przez 30 minut przed krojeniem na kwadraty.