Tostadas z kozim serem i salsą

Tostadas z kozim serem i salsą
Tostadas z kozim serem i Salsan jest Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.01 za porcję. Jedna porcja zawiera 186 kalorii, 7G białka, oraz 9g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, salsę, kolendrę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Panela z ciecierzycy z kozim serem i salsą Rustica, Krabowo-kozi ser Poblanos z salsą Mango, oraz Kozi ser Crostini z Arbuzowo-buraczaną salsą.

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Stoltz Organic Pinot Noir z 5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Stoltz Organic Pinot Noir
Stoltz Organic Pinot Noir
Ten Pinot dobrze prezentuje się z głębokim bogatym kolorem i kwiatowym aromatem dla organicznego wąwozu Columbia Pinot noir. Wszystko jest po to, aby to wino powitało lata starzenia się lub było pijane na miejscu.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia6
Magazyn