Toskańska Zupa Z Ciecierzycy I Rukoli Z Parmezanem

Toskańska Zupa Z Ciecierzycy I Rukoli Z Parmezanem
Need a danie główne bezglutenowe? Toskańska zupa z ciecierzycy i rukoli z parmezanem może być wspaniałym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 314 kalorii, 18g białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.76 za porcję. 10 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka parmezanu, czosnku, selera i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Toskańska Zupa Z Ciecierzycy, Zupa Z Ciecierzycy, Pora I Parmezanu, oraz Zupa Grano i ciecierzyca z polewą Parmezanowo-ziołową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
2
Podsmażyć marchew, cebula, i seler, aż półprzezroczyste, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
3
Dodaj czosnek, liść laurowy, tymianek i ciecierzycę. Gotować przez kolejne 2 do 3 minut, aż czosnek będzie pachnący.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
4
Wlać wywar i zagotować na dużym ogniu. Powrót do średnio-niskie, i dusić, częściowo pokryte, przez 15 minut, aż warzywa są bardzo miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
5
Usunąć gałązki tymianku i liść laurowy. Puree połowę mieszaniny, albo przez przeniesienie go do blendera lub robot kuchenny, lub przez uruchomienie blendera zanurzeniowego przez zupę, aż około połowa jest gładka.Wymieszać rukolę z ognia. Zupę ułóż w miseczkach i udekoruj startym parmezanem, odrobiną oliwy z oliwek i chrupiącym francuskim chlebem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty ParmezanStarty Parmezan
Chleb FrancuskiChleb Francuski
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, PodzielonePosiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
1/4 łyżeczki Pieprzu Cayenne W Proszku, Opcjonalnie1/4 łyżeczki Pieprzu Cayenne W Proszku, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
ChochlaChochla
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia28
Magazyn