Tort Weselny Cytrynowo-Malinowy

Tort Weselny Cytrynowo-Malinowy
Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i cały 30 przepis służy 125 i kosztuje 10 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 23 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do Ślub. Jeśli masz partie puszyste ciasto, batch lemon curd, maliny, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Tort Weselny Malinowy Sznurowany, Biały tort weselny z malinowym nadzieniem, oraz Babeczki na tort weselny migdałowy z nadzieniem malinowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
2 dni do 2 tygodni przed podaniem: ułóż warstwy ciasta
2
Użyj 3 partii puszystego białego ciasta, aby zrobić dwa 12-calowe, dwa 9-calowe i dwa 6-calowe ciasta. Całkowicie fajne.
3
2 dni przed podaniem: złóż każdy poziom
4
Używając długiego ząbkowanego noża, podziel każde ciasto poziomo na połowę. Każda warstwa powinna być idealnie płaska, jak to możliwe. Używając długiego ząbkowanego noża, odetnij wszelkie guzki, które mogły pojawić się na torcie podczas pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż ZąbkowanyNóż Ząbkowany
1
Umieść jedną 12-calową warstwę na 12-calowym okrągłym kartonie.
2
Rozłóż 2 szklanki twarogu cytrynowego na torcie. Ułóż 2 szklanki malin, obok siebie, łodyga kończy się w dół, na szczycie twarogu w koncentrycznych kręgach, aby pokryć całą warstwę. Wierzch drugą 12-calową warstwą, delikatnie dociskając warstwy razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MalinyMaliny
Lemon CurdLemon Curd
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
3
Rozprowadzić 2 szklanki cytrynowego twarogu na drugiej warstwie, następnie przykryć trzecią 12-calową warstwą, delikatnie naciskając warstwy razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lemon CurdLemon Curd
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
4
Rozprowadzić 2 szklanki twarogu cytrynowego na trzeciej warstwie. Ułóż 2 szklanki malin, obok siebie, łodyga kończy się w dół, na szczycie twarogu w koncentrycznych kręgach, aby pokryć całą warstwę. Góra z czwartą 12-calową warstwą, delikatnie dociskając warstwy razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MalinyMaliny
Lemon CurdLemon Curd
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
5
Powtórz proces, aby uzyskać 9-calową warstwę, używając 1 1/3 szklanki twarogu cytrynowego między każdą warstwą i 1 1/2 szklanki malin między pierwszą i drugą warstwą oraz między trzecią i czwartą warstwą.
Składniki, których będziesz potrzebować
MalinyMaliny
Lemon CurdLemon Curd
6
Powtórz proces, aby uzyskać 6-calową warstwę, używając 2/3 szklanki twarogu cytrynowego między każdą warstwą i 1 szklanki malin między pierwszą i drugą warstwą oraz między trzecią i czwartą warstwą.
Składniki, których będziesz potrzebować
MalinyMaliny
Lemon CurdLemon Curd
7
Przechowywać w lodówce poziomy, aż twaróg jest twardy, około 1 godziny.
8
2 dni przed podaniem: okruchy i mrozy
9
Zrobić 2 partie masła bezowego. (Pozostała partia zostanie wykonana w dniu dekoracji.)
10
Używając szpatułki offsetowej i około 2 1/2 szklanek maślanego kremu, rozprowadź cienką, równomierną warstwę lukru na górze i bokach 12-calowej warstwy. Powtórz z poziomami 9-calowymi i 6-calowymi, używając odpowiednio 1 1/2 szklanki i 1 szklanki maślanki. Przechowywać w lodówce poziomy aż lukier jest firma, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
11
Używając szpatułki offsetowej i około 5 szklanek maślanego kremu, równomiernie rozprowadzić drugą, nieco grubszą (około 1/8 cala) warstwę lukru na górze i bokach 12-calowej warstwy. Frost 9-calowe i 6-calowe poziomy w ten sam sposób, przy użyciu około 3 szklanki i 2 szklanki maślany, odpowiednio. Przechowywać w lodówce poziomy co najmniej 2 godziny lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
12
1 dzień przed podaniem: złożyć ciasto
13
Złóż 3 poziomy i udekoruj ciasto, zgodnie z ilustrowanymi instrukcjami Epicurious krok po kroku. Aby zobaczyć, jak Melissa Murphy składa i dekoruje ciasto, kliknij tutaj.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje125
Ocena Zdrowia3
Magazyn