Tort Watergate I
Ciasto Watergate może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 15. Jedna porcja zawiera 223 kalorie, 3G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 15 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka mleka, orzechy włoskie, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Tort Watergate, Tort Watergate, oraz Tort Watergate dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Smar i mąka jedna patelnia 9x13 cali.
Wymieszać ciasto mix, 1 pudełko instant pistacjowy budyń, olej roślinny, Klub soda, jajka, i 1/2 szklanki posiekanych orzechów włoskich. Mieszaj, aż się połączysz i wlej do przygotowanej patelni.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 45 minut.
Niech ciasto ostygnie, a następnie mróz.
Aby lukier: ubij mleko do pozostałego pudełka puddingu pistacjowego. Przygotować mieszankę dodatków zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Złożyć do masy budyniowej.
Rozprowadzić na wierzchu schłodzonego ciasta i posypać orzechami włoskimi i wiśniami maraskino.