TORT TRZY MLECZNE (TORTA DE TRES LECHES)

TORT TRZY MLECZNE (TORTA DE TRES LECHES)
Przepis trzy mleczne ciasto (TORTA DE tres LECHES) może zaspokoić Twoje Południowoamerykańskie pragnienie w mniej więcej 45 minut. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 354 kalorie, 6G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka mąki uniwersalnej, sól, mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1032 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Arroz con tres Leches (trzy mleczne Pudding ryżowy), Ugotuj książkę: Torta de las Tres Leches, oraz Tres Leches de Coco (Ciasto kokosowe Tres Leches).

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350° FGrease i lekko mąki pieczenia dish.To zrobić ciasto: w misce ubić razem mąkę, sól i pieczenie powder.In Mały Garnek podgrzać mleko i masło, zdjąć z ognia i ustawić aside.In duża miska ubić jajka mikserem elektrycznym na dużej prędkości przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
PiekarnikPiekarnik
GarnekGarnek
2
Dodaj cukier i kontynuuj mieszanie przez 5 minut. Zmniejsz prędkość do niskiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
3
Dodać mieszankę mąki, masło i ekstrakt z wanilii i mieszać przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
4
Wlać ciasto do naczynia do pieczenia i piec przez 40 do 45 minut lub do wykałaczki zatrzymany w środku wychodzi czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
5
Wyjąć ciasto z piekarnika i widelcem zrobić otwory na całej górze ciasta. Odstawić do ostygnięcia na 10 do 15 minut.Gdy ciasto ostygnie, przygotuj sos mleczny, ubijaj razem słodzone mleko skondensowane, mleko odparowane, ciężką śmietanę i ekstrakt waniliowy w misce do miksowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko OdparowaneMleko Odparowane
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
Krem CiężkiKrem Ciężki
SOSSOS
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
TrzepaczkaTrzepaczka
PiekarnikPiekarnik
6
Wlać sos 3 mleko na ciasto, aż wszystko wchłonie. Przechowywać w lodówce przez co najmniej 3 godziny lub na noc przed lukier.Na lukier, w małym garnku wymieszać wodę i cukier, na średnim ogniu, stale mieszając przez 5 minut. Odstawić.Białka ubić śmietaną z kamienia nazębnego, aż uformują się sztywne szczyty. Ubijając białka, dodaj syrop cukrowy i kontynuuj ubijanie jeszcze przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Syrop CukrowySyrop Cukrowy
Białka JajBiałka Jaj
LukierLukier
SOSSOS
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
7
Dodać ekstrakt z wanilii i pokonać jeszcze 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
8
Rozłóż lukier na torcie i przechowywać w lodówce do gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Magazyn