Tort truflowy Fudge Lover

Tort truflowy Fudge Lover
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj tortu truflowego Fudge Lover. Ten przepis służy 12. Na 1,76 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 489 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Mieszanka śmietany do ubijania, olej roślinny, truskawki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Krówkowy tort serowy, Babeczki kochanka trufli, oraz Peanut Butter Lover ' s Fudge dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Zrobić i piec ciasto zgodnie z zaleceniami na polu 13x9-calowy patelni. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
Tymczasem, w dużej misce, umieścić posiekaną czekoladę; odstawić. W rondlu 2-ćwiartkowym rozgrzać śmietanę i masło na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż masło stopi się i mieszanina doprowadzi do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
CzekoladaCzekolada
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Wlać śmietanę na czekoladę; mieszać do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
KremKrem
4
Dno linii 9-calowej springform pan z woskowanym papierem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
5
Ciasto pokroić w 1-calową kostkę. W dużej misce, pokonać połowę kostek ciasta na niskiej prędkości, aż ciasto jest kruchy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Dodać pozostałe kostki ciasta i 1 3/4 szklanki ganache (rezerwa pozostałych ganache do polewy). Beat na niskiej prędkości 30 sekund, a następnie na średniej prędkości, aż dobrze połączone (mieszanina będzie wyglądać jak krówka). Złożyć w 2 filiżanki pokrojonych truskawek. Mieszanka łyżka do springform pan; gładka Góra. Przykryć folią; zamrozić około 45 minut lub do momentu, aż będzie wystarczająco mocny, aby go rozpakować.
Składniki, których będziesz potrzebować
TruskawkiTruskawki
KrówkaKrówka
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
Folia FoliowaFolia Foliowa
7
Uruchom nóż wokół boku patelni poluzować ciasto mieszaniny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
PatelniaPatelnia
8
Umieść talerz do góry nogami na patelni; obróć patelnię i talerz. Mróz strona i wierzch ciasta z zastrzeżonym ganache. Ułóż połówki truskawek na wierzchu ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
TruskawkiTruskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
W małej misce do mikrofalówki, kuchenka mikrofalowa pieczenia chips i 1/2 łyżeczka oleju odkryte na wysokiej 45 sekund, mieszając co 15 sekund, aż do stopienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Do PieczeniaKawałki Do Pieczenia
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
10
Umieść w małej, zamykanej plastikowej torbie do przechowywania żywności; odciąć mały róg torby.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
11
Mżawka na wierzchu ciasta. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania. Najlepiej serwowane tego samego dnia.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 50 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn