Tort truflowy Fudge Lover
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj tortu truflowego Fudge Lover. Ten przepis służy 12. Na 1,76 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 489 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Mieszanka śmietany do ubijania, olej roślinny, truskawki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Krówkowy tort serowy, Babeczki kochanka trufli, oraz Peanut Butter Lover ' s Fudge dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Zrobić i piec ciasto zgodnie z zaleceniami na polu 13x9-calowy patelni. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
Tymczasem, w dużej misce, umieścić posiekaną czekoladę; odstawić. W rondlu 2-ćwiartkowym rozgrzać śmietanę i masło na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż masło stopi się i mieszanina doprowadzi do wrzenia.
Wlać śmietanę na czekoladę; mieszać do uzyskania gładkiej konsystencji.
Dno linii 9-calowej springform pan z woskowanym papierem.
Ciasto pokroić w 1-calową kostkę. W dużej misce, pokonać połowę kostek ciasta na niskiej prędkości, aż ciasto jest kruchy.
Dodać pozostałe kostki ciasta i 1 3/4 szklanki ganache (rezerwa pozostałych ganache do polewy). Beat na niskiej prędkości 30 sekund, a następnie na średniej prędkości, aż dobrze połączone (mieszanina będzie wyglądać jak krówka). Złożyć w 2 filiżanki pokrojonych truskawek. Mieszanka łyżka do springform pan; gładka Góra. Przykryć folią; zamrozić około 45 minut lub do momentu, aż będzie wystarczająco mocny, aby go rozpakować.
Uruchom nóż wokół boku patelni poluzować ciasto mieszaniny.
Umieść talerz do góry nogami na patelni; obróć patelnię i talerz. Mróz strona i wierzch ciasta z zastrzeżonym ganache. Ułóż połówki truskawek na wierzchu ciasta.
W małej misce do mikrofalówki, kuchenka mikrofalowa pieczenia chips i 1/2 łyżeczka oleju odkryte na wysokiej 45 sekund, mieszając co 15 sekund, aż do stopienia.
Umieść w małej, zamykanej plastikowej torbie do przechowywania żywności; odciąć mały róg torby.
Mżawka na wierzchu ciasta. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania. Najlepiej serwowane tego samego dnia.