Tort Sernikowy Maślano-Klonowy
Tort sernikowy maślano-klonowy wymaga z grubsza 8 godzin od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 704 kalorie, 11g białka, oraz 30 g tłuszczu każdy. Na $1.6 za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka mleka skondensowanego, mleka skondensowanego, betty rich & kremowy lukier waniliowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 22%. Spróbuj Tort Sernikowy Maślano-Klonowy, Tort Z Karmazynami, oraz Tort Budyniowy Butterscotch dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 149°. smar 9-calowy springform patelni i linii dolnej z kręgu gotowania pergaminu.
W dużej misce, beat twarogu i cukru z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż puszyste.
Dodaj 1 puszkę skondensowanego mleka i ponownie ubijaj, aż dobrze się połączą.
Dodać roztopione chipsy karmelowe i dobrze wymieszać.
Dodać 4 jajka i wanilię; wlać na patelnię.
Piec 60 do 70 minut lub aż nadmuchane wokół krawędzi i centrum nadal lekko jiggles po przeniesieniu. Sernik wydmuchuje się na brzegach, a następnie tonie po wyjęciu z piekarnika. Pozostawić sernik do ostygnięcia 1 godzinę w temperaturze pokojowej, następnie przechowywać w lodówce 4 do 6 godzin lub do schłodzenia. Wyrównaj wierzch sernika dużym ząbkowanym nożem.
W międzyczasie zwiększ temperaturę piekarnika do 177° (325F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni). Obficie spryskać DNA i boki dwóch okrągłych patelni do ciast o średnicy 9 cali sprayem do pieczenia z mąką. W dużej misce, beat składniki Klon ciasto z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż dobrze połączone.
Piec 20 do 25 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Schłodzić w patelniach 10 minut, a następnie włączyć stojaki chłodzące do całkowitego ostygnięcia, około 1 godziny.
W dużej misce umieść zawartość obu pojemników na lukier. Beat w 2 łyżeczki smak klonu z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości.
Wyjąć 1/3 szklanki lukier, i umieścić w torbie dekorowanie wyposażone w dużą końcówkę Gwiazdy; odstawić.
Umieść 1 warstwę ciasta na półmisku lub podstawce do ciasta; wierzch mrozu cienką warstwą lukru. Na wierzchu warstwa sernika, a na wierzchu cienka warstwa lukru. Wierzch z końcowej warstwy ciasta, i mrozić całą stronę i górę z pozostałym lukrem. Rurki gwiazd oblodzenia wokół górnej krawędzi ciasta.
W rondlu 1-ćwiartkowym rozgrzać toffi-Klon
Skropić składniki na średnim ogniu, aż stopią się i mieszaninę można mieszać gładko trzepaczką.
Ostudzić, aż ledwo ciepłe, ale nadal wylewać.
Mieszanka mżawka na ciasto.
Umieść 1 Chip karmelowy do góry dnem do każdej piped star do dekoracji.
Przykryć i przechowywać w lodówce resztki.