Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 304 kalorie. Ten przepis służy 18 i kosztuje 72 centów za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Mieszanka ekstraktu waniliowego, mielonego cynamonu, kokosa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 18 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Grube Ciasto Jabłkowe Z Sosem Maślanym Waniliowym, Grube Ciasto Jabłkowe Z Sosem Maślanym Waniliowym, oraz Pumpkin Spice Vanilla Butter Sauce dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Masło i cukry ubić na średniej prędkości mikserem elektrycznym do uzyskania kremowej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
2
Dodaj jajka, 1 na raz, zatrzymując się, aby zeskrobać boki miski w razie potrzeby. Wymieszaj ekstrakt z wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z Wanilii
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I Smażenia
3
Mąkę połączyć z 8 kolejnymi składnikami; dodać do masy na przemian z maślanką, zaczynającą się i kończącą mąką. Wymieszać z kokosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Maślanka
Kokos
Masło
Mąka Uniwersalna
4
Wlać połowę ciasta do natłuszczonej i zalanej mąką 10-calowej patelni Bundt. Łyżka 1 1/2 szklanki owoców tropikalnych
Składniki, których będziesz potrzebować
Owoce Tropikalne
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kugelhopf Pan
5
Wymieszać na cieście; top z pozostałym cieście.
6
Piec w 350 przez 40 do 45 minut lub do drewnianego kilofa włożonego do środka wyjdzie czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
7
Dziurkować w cieście drewnianym szaszłykiem; polać pół Tipsy sosem waniliowo-rumowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wanilia
SOS
Miód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szaszłyki
8
Ostudzić na patelni 1 godzinę. Ciasto przełożyć na talerz, skropić pozostałym sosem i posypać pozostałą mieszanką owoców.