Tort Pony
Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 543 kalorie, 4G białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis służy 12. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny. Udaj się do sklepu i odebrać jajka, kolor żywności, mix ciasto żywności diabła, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i przyjazne dla fodmap dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Stockyard Pony Cocktail (Guest Post from Jelly Toast), Toll House Cake (Layer Cake lub Bundt Cake-You Pick), oraz Eggless Wheat Tutti Frutti Cake-wegańskie ciasto pełnoziarniste-Christmas Cake s.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni). Nasmaruj lub spryskaj dwie 9-calowe okrągłe patelnie na ciasto. W dużej misce, beat ciasto mix, woda, olej i jajka z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, a następnie na średniej prędkości 2 minut, skrobanie miski od czasu do czasu. Dziel ciasto między patelniami.
Piec zgodnie z zaleceniami na polu 9-calowych rund. Ostudzić 10 minut; wyjąć ciasta z patelni do regałów chłodzących. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut. Dla łatwiejszej obsługi, Przechowywać w lodówce lub zamrażać ciasta 30 do 60 minut lub do firmy.
Tymczasem, w małej misce, odcień 1/4 szklanki lukier waniliowy z czerwonym kolorem żywności, aby Różowy; umieścić w zamykanej plastikowej torbie do zamrażarki.
Umieść 1/2 szklanki polewy czekoladowej w innej zamykanej plastikowej torbie do zamrażania.
Odciąć małą końcówkę od 1 rogu każdej torby. W średniej misce, wymieszać razem Pozostałe lukier waniliowy i lukier czekoladowy, aby jasnobrązowy lukier.
Za pomocą ząbkowanego noża odetnij zaokrągloną część górnej części każdego ciasta, aby uzyskać poziom. Obróć ciasta wycięte boki w dół.
Cut ciasta jak pokazano w szablonie. Na tacy ułóż kawałki ciasta, jak pokazano w szablonie, dołączając kawałki do siebie i do tacy z niewielką ilością jasnobrązowego lukru.
Rozłóż cienką warstwę jasnobrązowego lukru na całe ciasto do uszczelnienia w okruchy. Przechowywać w lodówce lub zamrażać ciasto 30 do 60 minut, aby ustawić lukier.
Mróz całe ciasto z jasnobrązowym lukrem. Z różowym lukrem, rura na kocu; rozprowadzić metalową szpatułką, aby była gładka. Z ciemniejszym polewą czekoladową, numer rury na kocu. Rura na kopytach; rozprowadzić, aby była gładka. Rura na grzywie i ogonie, pozostawiając długie pasma, aby wyglądały jak włosy. Dołącz miętę do oka. Przechowywać luźno przykryte.