Tort Pony

Tort Pony
Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 543 kalorie, 4G białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis służy 12. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny. Udaj się do sklepu i odebrać jajka, kolor żywności, mix ciasto żywności diabła, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i przyjazne dla fodmap dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Stockyard Pony Cocktail (Guest Post from Jelly Toast), Toll House Cake (Layer Cake lub Bundt Cake-You Pick), oraz Eggless Wheat Tutti Frutti Cake-wegańskie ciasto pełnoziarniste-Christmas Cake s.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni). Nasmaruj lub spryskaj dwie 9-calowe okrągłe patelnie na ciasto. W dużej misce, beat ciasto mix, woda, olej i jajka z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, a następnie na średniej prędkości 2 minut, skrobanie miski od czasu do czasu. Dziel ciasto między patelniami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto MixCiasto Mix
WodaWoda
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
PiekarnikPiekarnik
2
Piec zgodnie z zaleceniami na polu 9-calowych rund. Ostudzić 10 minut; wyjąć ciasta z patelni do regałów chłodzących. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut. Dla łatwiejszej obsługi, Przechowywać w lodówce lub zamrażać ciasta 30 do 60 minut lub do firmy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Tymczasem, w małej misce, odcień 1/4 szklanki lukier waniliowy z czerwonym kolorem żywności, aby Różowy; umieścić w zamykanej plastikowej torbie do zamrażarki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lukier WaniliowyLukier Waniliowy
Czerwony Kolor żywnościCzerwony Kolor żywności
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Umieść 1/2 szklanki polewy czekoladowej w innej zamykanej plastikowej torbie do zamrażania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polewa CzekoladowaPolewa Czekoladowa
5
Odciąć małą końcówkę od 1 rogu każdej torby. W średniej misce, wymieszać razem Pozostałe lukier waniliowy i lukier czekoladowy, aby jasnobrązowy lukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polewa CzekoladowaPolewa Czekoladowa
LukierLukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Za pomocą ząbkowanego noża odetnij zaokrągloną część górnej części każdego ciasta, aby uzyskać poziom. Obróć ciasta wycięte boki w dół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż ZąbkowanyNóż Ząbkowany
7
Cut ciasta jak pokazano w szablonie. Na tacy ułóż kawałki ciasta, jak pokazano w szablonie, dołączając kawałki do siebie i do tacy z niewielką ilością jasnobrązowego lukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
8
Rozłóż cienką warstwę jasnobrązowego lukru na całe ciasto do uszczelnienia w okruchy. Przechowywać w lodówce lub zamrażać ciasto 30 do 60 minut, aby ustawić lukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
9
Mróz całe ciasto z jasnobrązowym lukrem. Z różowym lukrem, rura na kocu; rozprowadzić metalową szpatułką, aby była gładka. Z ciemniejszym polewą czekoladową, numer rury na kocu. Rura na kopytach; rozprowadzić, aby była gładka. Rura na grzywie i ogonie, pozostawiając długie pasma, aby wyglądały jak włosy. Dołącz miętę do oka. Przechowywać luźno przykryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polewa CzekoladowaPolewa Czekoladowa
LukierLukier
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
MiętaMięta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn