Tort Malinowo-Okruchowy
Ciasto z malinami może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 573 kalorie. Na 1,64 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 9. Jeśli masz śmietanę, masło, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Super Crumb Malinowy Migdałowy Tort Crumb, Tort Malinowo-Okruchowy, oraz Tort Malinowo-Okruchowy.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Spryskaj dno i boki 9-lub 8-calowej kwadratowej patelni sprayem do pieczenia z mąką.
W dużej misce, beat ciasto mix, śmietana, olej, woda i jajko z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, a następnie na średniej prędkości 2 minut, skrobanie miski od czasu do czasu.
W małej misce, wymieszać składniki polewające widelcem, aż dobrze wymieszane.
Posypać równomiernie ciasto i maliny.
Piec 9-calowy patelni 30 do 40 minut, 8-calowy patelni 35 do 45 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wychodzi czysty. Schłodzić co najmniej 30 minut przed podaniem.
Dekoruj świeżymi malinami i liśćmi mięty.