Tort Kawowy Malinowo-Migdałowy
Ciasto kawowe z malinami i migdałami może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji posiłków porannych. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 182 kalorie, 4G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz brązowy cukier, proszek do pieczenia, soda oczyszczona i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 53 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Tort Kawowy Malinowy Migdałowy, Tort Kawowy Malinowo-Migdałowy, oraz Bezglutenowe ciasto kawowe migdałowo-malinowe.
Instrukcje
Połącz maliny i brązowy cukier w misce. Odstawić.
Lekko łyżkę mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
Mąkę i kolejne 4 składniki połączyć w dużej misce.
Połącz jogurt, margarynę, 1 łyżeczkę wanilii i jajko; dodaj do mieszanki mąki, mieszając tylko do wilgotności.
Łyżka dwie trzecie ciasta do 8-calowej okrągłej patelni do ciasta pokrytej sprayem do gotowania. Top z mieszanki malin. Łyżka pozostałego ciasta na mieszaninę malin; top z migdałami.
Piec w 350 przez 40 minut lub do drewnianego kilofa włożonego do środka wyjdzie czysty. Schłodzić na stojaku z drutu.
Połączyć cukier puder, mleko i 1/4 łyżeczki wanilii.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.