Zupa Brokułowa Niskowęglowodanowa
Niskowęglowodanowa zupa brokułowa może być tylko zupą, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 70 kalorii, 3G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje 84 centów za porcję. 3 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz brokuły, czosnek, mielony pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 86%, co jest spektakularne. Spróbuj Keto Jalapeno Zupa Popper (Low Carb), Zupa dietetyczna Ibih Turbo - Low Carb, Paleo, Cała 30, oraz Rosół z pieczonego czosnku-niskowęglowodanowy i bezglutenowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym garnku na średnim ogniu; gdy olej będzie gorący, zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Gotować i mieszać cebulę i czosnek w gorącym oleju, aż zmiękną, 3 do 5 protokół.
Dodać brokuły, doprawić solą i pieprzem, wymieszać.
Do garnka wlać bulion warzywny i sok z cytryny.
Luźno przykryć garnek i gotować na wolnym ogniu, aż brokuły będą miękkie, o 25 protokół. Puree blenderem zanurzeniowym do uzyskania gładkości.
Udekoruj serem Cheddar do podania.