Tort Czekoladowy Smażony W Głębokim Tłuszczu

Tort Czekoladowy Smażony W Głębokim Tłuszczu
Smażone w głębokim tłuszczu ciasto czekoladowe może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 16 i kosztuje 73 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 716 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać proszek do pieczenia, soda oczyszczona, mąka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Głębokie Ciasto Czekoladowo-Śmietankowe, Głębokie Ciasto Czekoladowo-Śmietankowe, oraz Ciasto Smażone Na Głębokim Tłuszczu Ciasto Ciasteczkowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyposażenie specjalne: 10-calowa patelnia bundt
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
2
Wymieszaj płatki, cukier i cynamon. Podziel równo między 2 talerze ciasta lub inne płytkie pojemniki. Beat jajka z wodą w innym talerzu ciasto lub płytkiej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Może Dietetyczna śmietanka SodowaMoże Dietetyczna śmietanka Sodowa
Bezpestkowy Dżem Truskawkowy, PodzielonyBezpestkowy Dżem Truskawkowy, Podzielony
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Cut Funt ciasto na kawałki wielkości kęsa kwadratowych. Naciśnij każdy kwadrat w mieszaninie zbóż i naciśnij powłoki do ciasta. Zanurz plac powlekany w myciu jaj, a następnie zwiń w drugim pojemniku z mieszaniną zbóż. Ponownie naciśnij powłoki na ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto FuntoweCiasto Funtowe
Bezpestkowy Dżem Truskawkowy, PodzielonyBezpestkowy Dżem Truskawkowy, Podzielony
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
(Keebler)(Keebler)
4
Zamrozić powlekane placki ciasto na woskowanym papierze wyłożonym blachą do pieczenia, aż będzie solidne, 4 do 6 godzin. Smaż mrożone placki tortowe w głębokim tłuszczu przez 45 sekund.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
5
Posypać cukrem pudrem i skropić syropem czekoladowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Mrożonego Jogurtu O Niskiej Zawartości Tłuszczu I Czekolady2 Szklanki Mrożonego Jogurtu O Niskiej Zawartości Tłuszczu I Czekolady
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
6
Podawać z bitą śmietaną i wiśnią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gumowata CytrynaGumowata Cytryna
1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego
7
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
8
Tłuszcz i mąka 10-calowa patelnia bundt. Mąkę, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia, sól i kakao przesiać i odstawić. Za pomocą miksera elektrycznego, śmietanę razem masło, skrócenie, i cukier, aż puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
Posiekane, Obrane Kwaśne Jabłka (około 5 średnich)Posiekane, Obrane Kwaśne Jabłka (około 5 średnich)
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
9
Dodać jajka, 1 na raz, i dobrze wymieszać po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(Keebler)(Keebler)
10
Dodać mąkę i maślankę na przemian do mieszanki masła, zaczynając i kończąc mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
11
Dodać wanilię i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
12
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
13
Piec przez 1 godzinę i 45 minut lub aż ciasto jest zrobione.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
14
Wyjąć z piekarnika i pozostawić ciasto do ostygnięcia na patelni przez 10 minut. Odwróć na talerz ciasta i służyć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 35 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia3
Magazyn